2777
2789
عنوان

به نظرتون یه همسر خوب چه ویژگیایی داره

| مشاهده متن کامل بحث + 471 بازدید | 36 پست

بد دهن نباشه

حمایتگر باشه

بدون‌تو؟ منی‌نیست. بدون‌تو؟ رویایی‌نیست. بدون‌تو؟ شبی‌نیست. بدون‌تو؟ حرفی‌نیست. بدون‌تو؟ شادی‌ای‌نیست. بدون‌تو؟ هیچی‌نیست. بدون‌تو‌؟ زندگی‌ای‌نیست. بدون‌تو؟ قلبی‌نیست. بدون‌تو؟ دنیای‌پر‌از‌گل‌نیست. بدون‌تو‌؟ چشمانی‌نیست‌که‌من‌ببینم. بدون‌تو؟ من‌همیشه‌یک‌قلب‌شکسته‌دارم. ️.         اخه دورت بگردم من دشمنت نبودم ک اینطوری نابودم کردی:) ️ 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به به😍😅😂😂حالا چرا هنوز جلدشو داری؟

نمیدونم  

نگه داشتم وقتی میرم سراغ زیر خاکیام خاطراتش برام‌زنده میشه

یکی از مهمترین ویژگی های آدمای   (*  امن *) اینه که دیگران نسبت به کلام و عمل   او  ((* نگران * )) نیستند 
الکی برای خودتون داستان تراشی نکنیدهمسر خوب اولا کسیه ک پوووول دار باشهدوما پوووول دار باشهسوما هم پ ...

اره قطعا پول مهمه اما درکنار اخلاق

اگه سوالی درمورد یادگیری زبان داشتید جواب میدم🤍       به عنوان کسی که به ۶ زبان صحبت میکنه به نظرم قشنگ‌ترین زبان دنیا مهربونیه:)🫶🏽 دخترای خوشگلم من مترجمم دوتا شرکت بین المللی هستم و معلم زبان نیستم و تجربه‌ای از تدریس ندارم فقط تجربیات شخصی خودم رو به اشتراک میزارم💕

همسر خوب کسیه که به زنش نگه تو غریبه ای برا  زن و بچه و خانواده خسیسی نکنه و برا بقیه بخشنده افراطی نباشه .منطقی باشه زود عصبی نشه  بی فرهنگ نباشه  فرهنگ داشتن هم به مودب صحبت کردن و کت شلوار  اطو شده پوشیدن نیست می بینی یکی جلو مردم مودبه و شیک میپوشه  ولی کوته فکره و برا زنش زشت ترین فحش ها رو میده و تحقیر می کنه  که بی فرهنگ نابه چنین آدمی  خدا نصیب هیچ کسی نکنه ولی هستند تو چامعه