کمک کنه به هدفات برسی و تشویقت کنه و پشتت باشه ازدواج رو برات تبدیل به یه کابوس نکنه
و از خونه برات زندان نسازه
اگه سوالی درمورد یادگیری زبان داشتید جواب میدم🤍 به عنوان کسی که به ۶ زبان صحبت میکنه به نظرم قشنگترین زبان دنیا مهربونیه:)🫶🏽 دخترای خوشگلم من مترجمم دوتا شرکت بین المللی هستم و معلم زبان نیستم و تجربهای از تدریس ندارم فقط تجربیات شخصی خودم رو به اشتراک میزارم💕
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
الکی برای خودتون داستان تراشی نکنیدهمسر خوب اولا کسیه ک پوووول دار باشهدوما پوووول دار باشهسوما هم پ ...
اره قطعا پول مهمه اما درکنار اخلاق
اگه سوالی درمورد یادگیری زبان داشتید جواب میدم🤍 به عنوان کسی که به ۶ زبان صحبت میکنه به نظرم قشنگترین زبان دنیا مهربونیه:)🫶🏽 دخترای خوشگلم من مترجمم دوتا شرکت بین المللی هستم و معلم زبان نیستم و تجربهای از تدریس ندارم فقط تجربیات شخصی خودم رو به اشتراک میزارم💕
همسر خوب کسیه که به زنش نگه تو غریبه ای برا زن و بچه و خانواده خسیسی نکنه و برا بقیه بخشنده افراطی نباشه .منطقی باشه زود عصبی نشه بی فرهنگ نباشه فرهنگ داشتن هم به مودب صحبت کردن و کت شلوار اطو شده پوشیدن نیست می بینی یکی جلو مردم مودبه و شیک میپوشه ولی کوته فکره و برا زنش زشت ترین فحش ها رو میده و تحقیر می کنه که بی فرهنگ نابه چنین آدمی خدا نصیب هیچ کسی نکنه ولی هستند تو چامعه