2777
2789

به نظر من همسر خوب کسیه که باعث پیشرفتت بشه 

کمک کنه به هدفات برسی و تشویقت کنه و پشتت باشه ازدواج رو برات تبدیل به یه کابوس نکنه 

و از خونه برات زندان نسازه

اگه سوالی درمورد یادگیری زبان داشتید جواب میدم🤍       به عنوان کسی که به ۶ زبان صحبت میکنه به نظرم قشنگ‌ترین زبان دنیا مهربونیه:)🫶🏽 دخترای خوشگلم من مترجمم دوتا شرکت بین المللی هستم و معلم زبان نیستم و تجربه‌ای از تدریس ندارم فقط تجربیات شخصی خودم رو به اشتراک میزارم💕

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پولدار باشهلال باشهعقیم باشه🤣🤣🤣🤣🤣🤣پ.ن. مزاح فرمودم

😂😂😂یهو بگو کلا نباشه دیگه

اگه سوالی درمورد یادگیری زبان داشتید جواب میدم🤍       به عنوان کسی که به ۶ زبان صحبت میکنه به نظرم قشنگ‌ترین زبان دنیا مهربونیه:)🫶🏽 دخترای خوشگلم من مترجمم دوتا شرکت بین المللی هستم و معلم زبان نیستم و تجربه‌ای از تدریس ندارم فقط تجربیات شخصی خودم رو به اشتراک میزارم💕

به نظرم مردیه که بهت حس غرور و افتخار بده 

مردی که باعث پیشرفتت باشه 

خیانت نکنه، درکت کنه، پشتت باشه 

مرحبا خوب دلــــــــــــم را به نگاهی بردی ،                     قبل تو هیچکســـــی عرضه این کار را نداشت
بشرطی ک منت نزاره

دقیقا

حقوق زن مرد برابر بدونه فکر نکنه چون مرده بالاتره

اره درسته