2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کم دیگه نه یه قابلمه 😅مثلا هر وعده یه سیخ کباب بدونه روغن یا سوپ و اش و اینچیزا یه پیاله

من خودم اسکلتم 

ولب مادرم با پیاده روی و حذف روغن و قند لاغر شد 

جهنم همین دنیاست بزار مارو بسوزونن...اگر به حس ششم ف...ال و طلسم و دعا گرفتن و مولا و نفرین و کارماشو پس داد اعتقاد داری  لطفا منو ریپ نکن ...حس و شهود پایه هاش سسته...درست مثل تارهای عنکبوت ...در ضمن من بلد نیستم دلداری بدم  اگر بلد باشم راه حل میدم منتقد خوبیم هستم ...یه آدم معمولی که معمولی بودنشو پذیرفته 

جدی فقط ابپز و کبابی بدون نون و برنج ؟

اره عزیزم .من برنج پنج قاشق خوردم .اگ برنج نخورم هم ی کوچولو نون میخورم .سبزیجات کبابی خیلی تاثیر داره حتما فلفل دلمه یا ایتالیایی کباب کن همراه غذا یا کباب بخور 

خودت باش، ارزش اصل از کپی خیلی بیشتره.  

دقیقا این غذاهاست ادم چاق میکنه من پارسال یه اراده فولادی کردم ۵۰ روز لب به هیچ غذایی نزدم فقط همه جور میوه. سبزیجات و آجیل و خرما و یه حبه سیر ناشتا با آب قورت میدادم و غروب هم  زنجبیل و زردچوبه و زیره ودارچین با هم ترکیب کرده بودم یه قاشق مربا خوری با اب ولرم میخوردم ۱۳ کیلو کم کردم 

با کم خوری سالم خوری

طی ۸۰روز از اول تیر یواش بواش شروع کردم

حدود ۱۰ کیلو کم کردم

وهنوز راه  زیادی دارم

تا۷۰وبعد ۶۰ هدفم هست

از ۸۳و۳۰۰شروع

وزت فعلی بین ۷۳وخورده

و۷۴ هستم

به دلالیل

چون اب بدن

و موقع گشنگی

یا کالری زیاد بشه هم اینجوری میشه 

گاهی استپ میکنم

ورزش پیاده روی دارم

تازکی خرکات شکم تو خونه هم میرم

هرکجا هستم باشم آسمان مال من است پنجره فکر ، هوا ، عشق ، زمین مال من است. پسرم 

با کم خوری سالم خوریطی ۸۰روز از اول تیر یواش بواش شروع کردمحدود ۱۰ کیلو کم کردموهنوز راه زیادی دارم ...

موفق باشی عزیزم من قبلا از ۸۶ ب ۶۴ کم کردم تو دوماهو نیم 

اما همش برگشت تو یکسال 

الان ۹۰ کیلو شدم خیلی زشت شدم

کالری روزانه مهمه

مثلا روزی ۴ تا شیرینی خامه ای بخوری و هیچی نخوری 

لاغر میشی

تا روزی یه بشقاب پر پلو و مرغ و مخلفات و نون و میوه

پیج واژینیسموس دات آی آر(v a g i ni smus . irr) برای همه ی خانومها مفید و داشتنش ضروریه حتما مطالبشو دنبال کنید👌🏻چشم ها راشاید بتوان نابود کرد اما اندیشه را هرگز... از اونجایی که یادمه، همه فقط خواستن برن بهشت،هیشکی نخواسته بسازه بهشت🌚تو بگو بهشت چی شدش؟ اینجا هرکی مرد که رفتش زیر خاک..!!!!
کم دیگه نه یه قابلمه 😅مثلا هر وعده یه سیخ کباب بدونه روغن یا سوپ و اش و اینچیزا یه پیاله

دوست عزیز من اینو پارسال با دخترم امتحان کردیم هم وزن کم کردیم هم برگشت نداشتیم هم سیر بودیم

نصف بشقابت رو سلزیجات بریز چه پخته چه خام و سالاد اول اینو بخور 

بعد یک چهارم پروتئین بخور مرغ گوشت ماهی تخم‌مرغ هر چی 

یک چهارم باقیمانده رو کربوهیدرات بخور 

انقدر خوب سیر میکنه که هی نمیری هله هوله بخوری

فعلا امضا ندارم