2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خیلی ببخشید واضح میپرسم اسهال نگرفتین؟اخه من با یک روز گیاه خواری کلی معدمو گوارشم به هم ریخت کل دیش ...

نه اجیل بادام  سفت میکنه  چون سبزیجات سرد واسه اون دل درد شدی من با سیر و دمنوش که نوشتم طب خودم گرم میکردم

ابپز بزار من اونروز قیمه ابپز گذاشتم خیلی طعمش خوب بود فقط باید خوب جا بیافته

۱ ق غذاخوری ب پیاز روغن کنجدم ک بزنی بازهمون حکم ابپزو داره من کلاکم روغن درس میکنم همیشه ولی لعنت ب استعدادی ک چربی جذب میکنه بدنم

بنام خدا هیچ جای دنیا نجف علی نمیشه ...حسین جان سلام من برتوباد درتک تک روزهاکه جهان هست ماه وخورشیدهست اسمان هست امامن نیستم.  یارب صبرمرامعجزه کن❤️ب کوری دوچشم دشمنانش فقط حیدرامیرالمومنین است  انتظارپرازرنج است.وفراموش کردن رنج اور است .امارنج بلاتکلیفی ازهرچیزی بیشتراست.هیچ چیز به اندازه ادب.احترام وذات خوب نمیتونه به کسی زیبایی واعتبارببخشه 

موفق باشی عزیزم من قبلا از ۸۶ ب ۶۴ کم کردم تو دوماهو نیم اما همش برگشت تو یکسال الان ۹۰ کیلو شدم خی ...

متولد ۶۴ هستم

خلاصه  سابقه وزنیم

من وزن بارراری م هست که بعد زایمان هم  موند

وگرنه تو ۳۸سال یعنی تا پیارسال 

(خصوصا از سال ۹۰تا ۱۴۰۲ که باردار شدم

بین ۶۵تا۷۳و۷۴ بالا پایین میشدم

مثلا مدتی سال ۹۶_ ۶۰

کیلو بودم وگرنه بین ۶۸تا ۷۳و۷۴ بالا پایین میشدم

وهم سایزی ۴۰تا۴۴ بود م تاپیارسال 

بارداری خراب کرد

وتا اخر بارداری رسیدم  ۸۶ کیلو)

و۱۰ماه شیردهی هم اولش کم کردم

بعدش شدم ۸۰ کیلو تا مادامی که شیر میدادم حداقل ثابت تر بودم

۸۰ بودم .از اردیبهشت که پسرم ده ماه شد  که شبرمو برای حساسیت پوستی پسرم ندام

۳کیلو مجدد اضافه کردم از ۸۳و۳۰۰تیرماه امسال شروع کردم

به امید خدا ادامه میدم

وزن دلخواه سایز دلخواهم برسم

هرکجا هستم باشم آسمان مال من است پنجره فکر ، هوا ، عشق ، زمین مال من است. پسرم 

نه اجیل بادام سفت میکنه چون سبزیجات سرد واسه اون دل درد شدی من با سیر و دمنوش که نوشتم طب خودم گرم ...

چه عالی من نمیدونستم اینو مرسی گلم 🙏

❤️ ممنونتم خدا❤️❤️خدایا شکرت ❤️ درخواست دوستی نمیپذیرم