2777
2789
عنوان

خیلی عصبیم که پس فردا بچه دوم میاد

915 بازدید | 52 پست

استرس و عصبانیت شدیدی دارم انگار دنیا رو سرم آوار شده،دخترم ۱۹ماهشه،انقد ناراحتم که فشارم میره بالا،نه اسم انتخاب کردم نه ذوقی دارم نه چیزی،سرم انگار ورم داره،احساس میکنم زندگیم تموم شده چطور میشه چی میشه اخه،دلم میخاد همه چیو بزنم بشکنم تحمل ندارم دیگه

مشاور تحصیلی و کنکوری

جاری من شرایطش مثل شما بود

تا دومی بدنیا اومد انگار خداوند صبر این آدم هزار برابر کرده بود

الان جفتشون مدرسه میرن و جقدر خوبه اختلاف سنی کم

اینجا یه سایت عمومی ک توش تبادل نظر میکنیم اگه با نظرم‌مخالفی ، مودبانه منو توجیه کن تا کمک به رشد فکری هم کنیم  کاش هممون پولدار و خوشحال و سلامت باشیم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اولا مبارک باشه

دوما ان شاءالله وقتی بغلش کنی آروم میشی

خود ب خود همه چی حل میشه

من فاصله سنی بچه هام مثه شماس گذشت و خدا رو شکر همه چی هم خوب بود 

فقط 2 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
تو رو خدا اینطور نباشگناه اون طفل معصوم چیه؟ حالا که داره میاد شاید قدمش خیر باشه که ان شاءالله همین ...

من اصلا حسی بهش ندارم نمیتونم دست خودم نیست الان نشستم فقط گریه میکنم نمیتونم قبول کنم پس فردا ی بچه دگ بیاد تو این خونه

مشاور تحصیلی و کنکوری

فشار روحی روته خودتو  اروم کن هیچ اتفاقی نمیوفته بچه اولتو بسپر دست یکی که بهش اعتماد داری و ریلکس کن تا فردا

اگه دیدی جوابتو ندادم درحدم نیستی وقتمو برا پیام دادن دوباره برات بزارم😏

من اصلا حسی بهش ندارم نمیتونم دست خودم نیست الان نشستم فقط گریه میکنم نمیتونم قبول کنم پس فردا ی بچه ...

بچت پسره؟

اگه دیدی جوابتو ندادم درحدم نیستی وقتمو برا پیام دادن دوباره برات بزارم😏

من اصلا حسی بهش ندارم نمیتونم دست خودم نیست الان نشستم فقط گریه میکنم نمیتونم قبول کنم پس فردا ی بچه ...

قبولش کن گلم 

اون که خودش زوری نیومده به هر حال تو و همسرت مسبب به دنیا اومدنش هستید 

گناه اون طفلی چیه؟ اون که از همه چی بی خبره

هورمونات بهم ریخته

(کارآموز وکالت هستم)❤🌱اصلا وکیل هم که شوم،مدام پله های دادگاه را بالا و پایین روم،حق آن را از اين و حضانت آن را از دیگری هم که بگیرم باز هم دلتنگ دم کردن چای در خانه ی توام و حق همه در مشت من و حق من در مشت دیگری ست💔(امروز ۲۱ شهریور ۴۰۲ و من به یکی از اهدافم که قبولی تو آزمون وکالت بود رسیدم،الهی شکرت،ممنونم خدا جونم🙏🥲❤)