2777
2789
عنوان

خیلی عصبیم که پس فردا بچه دوم میاد

| مشاهده متن کامل بحث + 915 بازدید | 52 پست

عزیزمممم

درکت می کنیم ما

همه اینا بخاطر اینه که تو شرایط سختی قرار گرفتی

مخصوصا اینکه هورمونا بهم ریختن

صبر کن ی درست میشه

🇮🇷 و تنم فدای وطنم 🇮🇷                                        در وصف علی بس بُود این نکته که باید؛                                   اثبات کند شیعه که این مَرد خدا نیست...

عزیزمم میدونم سخته ولی همسرت خانواده و...کمکت میکنن الان هرچی فشای بشی برا اون طفل معصوم خطرناکه ا ...

نمیدونی نمیدونی الان دارم چی تحمل میکنم،مشکل اینه حسی بهش ندارم خالیم حتی اسمش هم برام مهم نیس

مشاور تحصیلی و کنکوری

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من اصلا حسی بهش ندارم نمیتونم دست خودم نیست الان نشستم فقط گریه میکنم نمیتونم قبول کنم پس فردا ی بچه ...

چند هفته ای؟

فقط 3 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ای آه از این زندگی...

نه دختر،جنسیت برام مهم نیس پسر هم بود فرق نداشت،

ن عزیزم اخه مادرایی پسر دارن میشن بیشتر دچار افسردگی زایمان میشن

اگه دیدی جوابتو ندادم درحدم نیستی وقتمو برا پیام دادن دوباره برات بزارم😏

بچه های من حدود سه سال فاصله دارن بزرگه ۵ سالشه

شهر غریبم 

همسرمم کارش اقماریه الان مثلا از دوشنبه خونه نیست 

صفر تا صد زندگی و بچها خودم و خودمم تنها 

سخته خیلی زیاااااااد صبر ایوب میخواد ولی الان مثلا خوابن دلم تنگشونه🤦🏼‍♀️😐 میشینن باهم بازی میکنن ذوق مرگ میشم 

به اون روزهایی فکر میکنم جفتشون برن مدرسه نفس بکشم بهم توان ادامه میده😐😂

🪴💮دیگه حتی تراپیستمم نمیتونه منو بتراپه🥹💮🪴

جاری من شرایطش مثل شما بودتا دومی بدنیا اومد انگار خداوند صبر این آدم هزار برابر کرده بودالان جفتشون ...

نمیدونم شاید دنیا امد حسم فرق کنه،کاش پس فردا هیچکقت نیاد،زمان وایسته،خدایا این چه حسیه اخه چرا من

مشاور تحصیلی و کنکوری

چرا اینطوری دختر خوب ؟ چی میخواد بشه مگه ؟ 

یه نی نی ناز رو قراره بغل کنی به سلامتی ، دخترت قراره یه خواهر یا برادر کوچولو داشته باشه که بشن هم بازی و پشت و پناه هم . یکم که بزرگتر بشن از دیدن شیطنتاشون ، دعواهاشون ، پشت هم دراومدناشون ، مهربونیاشون برای هم کلی ذوق میکنی . 😍😍😍

فقط یه مدت اصلا سخت نگیر ، یکم خونه بهم بریزه ، بچه خرابکاری کنه ، غذا ساده تر باشه ، همه اینا زود میگذره

وقتی یه بچه داره راه رفتن رو یاد میگیره و دائم زمین می خوره ، هیچ وقت با خودش نمیگه که شاید من برای اینکار ساخته نشدم
بچه های من حدود سه سال فاصله دارن بزرگه ۵ سالشهشهر غریبم همسرمم کارش اقماریه الان مثلا از دوشنبه خون ...

من انقد ذهنم خالیه که نمیتونم به هیچ بعدنی فک کنم باورکن،انقد حس بدی الان دارم که نمیدونم چطور بگم

مشاور تحصیلی و کنکوری
من انقد ذهنم خالیه که نمیتونم به هیچ بعدنی فک کنم باورکن،انقد حس بدی الان دارم که نمیدونم چطور بگم

خب احتمال قوی بخش زیادیش از بهم ریختگی هورموناته 

به خودت فرصت بده اگه کسی کمکت میکنه کمک بگیر درست میشه 

🪴💮دیگه حتی تراپیستمم نمیتونه منو بتراپه🥹💮🪴

من ک سومی باردارم چی بگم اولش گفتم پیش اومد بعد ک گذشت فهمیدم چ غلطی کردم

فقط 3 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ای آه از این زندگی...

چرا اینطوری دختر خوب ؟ چی میخواد بشه مگه ؟ یه نی نی ناز رو قراره بغل کنی به سلامتی ، دخترت قراره یه ...

من شاغلم،دخترم ۱۹ ماهشه،الان رو پام دارم میخابونم پس فردا عمل دارم،از ۹مهر باید برگردم سرکارم،مستجرم،هزارتا چیز دیگه،اخه این چی بود این وسط

مشاور تحصیلی و کنکوری