2777
2789
عنوان

قلبمو عمل کردم 😭

| مشاهده متن کامل بحث + 1020 بازدید | 99 پست

خانوادم اینجورین که مامانم اصلا دوستم نداره بابامم براش مهم نیست که من با اخلاقش ناراحت میشم یا نه همش میگه روسریتو بیار جلو مانتو کوتاه کجا میری کجا میای از این حرفا🙂

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

واقعا فک نکنم من از این شانس داشته باشم

آنچه در زندگی ما پیش میاد زاییده ذهن و افکار ماست

چون متاسفانه شما خیلی منفی فکر می کنین و ناامید هستین دیگه حرفی برای زدن نمیمونه

آنچه در زندگی ما پیش میاد زاییده ذهن و افکار ماستچون متاسفانه شما خیلی منفی فکر می کنین و ناامید هست ...

راستش تو این ۱۷ سال آنقدر زجر کشیدم که نگو نپرس تو ۱۰ سالگیم بابام ولمون کرد و رفت بعد از یکسال برگشت و من دیگه مثل قبل دوسش ندارم با این بدبختی ها بازم میتونم خوش بین باشم

راستش تو این ۱۷ سال آنقدر زجر کشیدم که نگو نپرس تو ۱۰ سالگیم بابام ولمون کرد و رفت بعد از یکسال برگش ...

بله سخته ولی میشه تلاش کرد. تو خدا رو داری. به خدا توکل کن

آره ولی انقدر بدن الان سالهاست بابام با شوهرم قهره بخاطر یه چیز مسخرههیچ و هیچ جا هم پشتیبانم نبودنخ ...

بابایی منم تو ۳ سالگیم با یه زنی دوست شد و به مدت ۶ سال با مامانم قهر کرد بعد از اون  یه دعوای شدیدی کردند که پلیس اومد و بابا مارو ول کرد و رفت اون موقعها امضا داد که اگه منو دید باهام حرف نزنه و حضانت و به مامانم بده و بعد از یکسال و نیم برگشته اما من چجوری تو صورتش نگاه کنم؟