2777
2789
عنوان

قلبمو عمل کردم 😭

| مشاهده متن کامل بحث + 1020 بازدید | 99 پست
اخه من باکره ام تا الان باهیچ پسری حتی حرف هم نزدم

چه ربطی باکرگی داره منم تاالان که سی ام نبودم باکسی میگم پیذا کن دورشوهر اومدن گذشته باید خودت پیذا کنی اشتباه منو نکن 

غامیل ماحتما زن باید کارمند باشه منم بامدرک فوق لیسانس بیکارم براهمین کسی نگرفتم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اخه فقط اونا نیست هرکسی که باهاش بحثم مییشه به من تیکه میندازه حتی یبار مامانم گفت کاش اونجا میمردی

بگو میخواستی از این دکتر ب اون دکتر نبریم ک بمیرم

انگار مامانتم ی چیزیش میشه جا شکر کردنشه 

پسرخالت ب کجا رسید؟نیمدن خواستگاری؟

خب مگ بدن همه صافو صوفه؟ خیلیا مشکل دارن

یکی بدنت سیاه ذغالی. یکی پر ترکه. یکی لاغره هیچی نداره. یکی رگای بدنش زده بیرون

کسیکه آدم باشه واسه بخیه جا نمیزنه

بعدشم تا الان بیماریت برنگشته ار این ب بعدم برنمیگرده 

فقط شرمنده از درجه شعور مامانت در عجبم

مادر شدن مثه آتو دادن به دنیاست، همیشه استرس داری همیشه نگرانشی .پسر قشنگم از وقتی اومدی هر روز مامانی بهاره😍.مادر بودن حس عجیب و خاصیست. احساس میکنم قلبم جایی بیرون از سینه میتپد.   پسرم، مرد کوچکم، جهان برای من در تو خلاصه میشود💙💙💙   پسرم آرام دوستت خواهم داشت طوریکه هیچکس به جز خودت این حس مرا درک نخواهد کرد💙

چه ربطی باکرگی داره منم تاالان که سی ام نبودم باکسی میگم پیذا کن دورشوهر اومدن گذشته باید خودت پیذا ...

اگه بابام بفهمه میکشتم  خانواده ی مادریم که هی دنبال شوهر دادن دختراشونن

اخه من باکره ام تا الان باهیچ پسری حتی حرف هم نزدم

ببین تپل بشی بخیه هات کمتر تو دیدن

پوستت کش میاد کمرنگ تر میشه

برو داروخانه قرص یا شربت اشتهاآور بگیر

مادر شدن مثه آتو دادن به دنیاست، همیشه استرس داری همیشه نگرانشی .پسر قشنگم از وقتی اومدی هر روز مامانی بهاره😍.مادر بودن حس عجیب و خاصیست. احساس میکنم قلبم جایی بیرون از سینه میتپد.   پسرم، مرد کوچکم، جهان برای من در تو خلاصه میشود💙💙💙   پسرم آرام دوستت خواهم داشت طوریکه هیچکس به جز خودت این حس مرا درک نخواهد کرد💙

یعنی چی اخه بخیه چیه مگپس اینا ک زایمان نیکنن شکم بخیه میخوره یا پیکر تراشی میکنن چی ان پس؟!

آخه فقط رد بخیه ها نیست که نه قیافه دارم نه هیکل دارم نه خانوادم دوسم ندارن واقعا دلیلی برای زنده ماندن پیدا نمیکنم تازه اگه بمیرم مامانم خوشحال میشه میدونم که خوشحال میشه چون همیشه خودش میگه 

آخه فقط رد بخیه ها نیست که نه قیافه دارم نه هیکل دارم نه خانوادم دوسم ندارن واقعا دلیلی برای زنده ما ...

بخیه رو کامل بیخیال

از لحاظ خانواده ام واقعا باهات همدردم ننه بابام عاشق پسرشونن و فقط از من طلبکارن هعی

گرفتم چهارشنبه ولی اصلا چاق نمیشم حتی سینه هم ندارم😭

اسمش چیه

اینا بعد چند هفته خوردن کم کم اثر خودشو نشون میده

بگو میخواستی از این دکتر ب اون دکتر نبریم ک بمیرمانگار مامانتم ی چیزیش میشه جا شکر کردنشه پسرخالت ب ...

اون فقط به فکر شوهر دادن منه منم که هیچکس نمیگیره تازه یه بار اونقد گفت هیچکس نمیگیرتت که خودمم تعجب کرده بودم که چرا تا الان خواستگاری که واقعا منو بخاد

نوشتم چهارشیره ولی نمیدونم چرا چهارشنبه شده

فکر نکم خوب باشه

یکی میگفت شربت راسیپ گرفته خوب بهش وزن داده