2777
2789
عنوان

قلبمو عمل کردم 😭

| مشاهده متن کامل بحث + 1020 بازدید | 99 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الان یکی از دختر خاله هام یه دوست پسر پیدا کرده میخواد بگیرتش انقد میزننش تو سر من که نگو

بگو من ضعیف نیستم زود شوهر کنم

و هر کی از راه برسه حتما باید بشه شوهر من

بدون علم:بدون توجه📚(افراد مذهبی درخواست ندن) 

اسی همددیم منم یه بیماری پوستی دارن تمام بدنم همین طوریهع وداغون یکسزه پوستم زخمه خون 

ارزو یه تاپ یالباس لختی رنگی دارم همه مجالس کت شلوار یا شومیز شلوارم

هر پسریم بفهممه میرهه تعارف نداره

اگه سینته فقط برو درمانش کن ازمن همه جای بدنم نمیشه

اسیرهمددیم منم یه بیماری پوستی دارن تمام بدنم همین طوریهع وداغون یکسزه پوستم زخمه خون ارزو یه تاپ یا ...

وایی عزیزم ایشالله خوب بشی 🥹 ولی تمام پشتم و دلم پر از بخیه ست به جز اینا انقد لاغرم که تا الان نتونستم لباس مجلسی بپوشم و تو خونه هم نمیتونم لباس باز بپوشم

وایی عزیزم ایشالله خوب بشی 🥹 ولی تمام پشتم و دلم پر از بخیه ست به جز اینا انقد لاغرم که تا الان نتو ...

خب یکم راه های چاقی امتحان کن وزن بگیری اون بخیه هاهم دوقسمت سینه وکمر درمان کن بابا

بعدم جو‌خانوادت اگه اینطور بگرده یه دوست پسری چیزا پیداکن اشنابشو نه سنتی

بگو من ضعیف نیستم زود شوهر کنمو هر کی از راه برسه حتما باید بشه شوهر من

من اگه این حرفو بزنم تا یه عمر مسخره ام میکنن

خانواده من آنقدر بی رحمن که نگو حتی من یاد رفته که کی با مامانم مادر دختری وقت گذروندیم