2777
2789

چی میشه بیام تاپیک بارداریمو بزنم کسایی که مثل من مشکل ذخیره تخمدان داشتن بودن باردار بشم چطور با چ دارویی خدا خیرتون بده بگین منم استفاده کنم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چند ساله هستی عزیزم و بچه چندم رو اقدام کردی؟

اخه منم اقدام کردم چند ماهه ولی خبری نشده بچه دوم و متاسفانه 41 سالم هست بیشتر همسر و پسرم اصرار به بچه دارن (میدونم اشتباهه ولی پسرم واقعا تنهاست)

من یک مامان و همسر شاد، مهربون و خوش اندام هستم که میخوام دنیا رو مجبور کنم به کام من و همسر و پسرم بچرخه🧡🧡🧡خدایا متشکرم بابت همه چیز و دستم رو از الان به بعد، محکم‌تر بگیر و برو تا بریم😘😍😁
چند ساله هستی عزیزم و بچه چندم رو اقدام کردی؟اخه منم اقدام کردم چند ماهه ولی خبری نشده بچه دوم و متا ...

بیست سه سالمه 

ذخیره تخمدانم هم ۰/۹ دهمه

بچه سوم میشه ولی اولیم سقط شد 

ای بابا انشاالله خدا بهت بده برای منم خیلی دعا کن 

چرا اشتباه اتفاقا خیلی عالیه خانواده پر جمعیت شاد هییی من آرزومه 

عزیزم تو ک سنی نداری.باید اصلاح سبک انجام بدی.سونو دادی؟تخمدانات ابعادشون چنده؟اگه از سونوت عکس داری ...

سنو وارژینال شدم تو مرکز ناباروری بهم نمیدن برگه سنوشو ولی تایید کردن گفتن وقت نداری تخمدانمم کوچک شدن

لاغرم ۵۳ کیلو شکمم صافه مادرمم ۵۰ سالگی یائسه شده مادربزرگمم تو پنجاه سالگی مامانمو باردار شده

پس ژنتیکی مشکل نداری.بنظرم اصلاح سبک به روش فلورا تاجیکی حتما انجام بزن.پیج اینستاشو پیدا کن.و حتما پیاده روی روزانه یا باشگاه رو انجام بده.از استرس دوری کن.لبنیات تقریبا نباید بخوری.مخصوصا شیر.شبا زود بخواب صبحا زود بیدارشو.خیلی این بموقع خوابیدن مهمه.تو ایام پریودی اصلا حمام نرو.رو سرامیک پا لختی نرو جوراب بپوش یا صندل

میشه برای دوباره مادر شدنم صلوات بفرستی؟🥺