بِحَقِّ یس وَ الْقُرآنِ الْکَرِیمِ وَ بِحَقِّ طه وَ الْقُرآنِ الْعَظِیمِ یا مَنْ یَقْدِرُ عَلَی حَوائِجِ السّائِلِینَ یا مَنْ یَعْلَمُ ما فِی الضَّمِیرَ یا مُنَفِّسَ عَنِ الُمَکُرُوبِینَ یا مُفَرِّجَ عَنِ الْمَغْمُوْمِینَ یا راحِمَ الشَّیْخِ الْکَبیرِ یا رازِقَ الطِّفْلِ الصَّغِیرِ، یا مَنْ لا یَحْتاجُ اِلَی التَّفْسِیرِ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ افْعَلْ بِی کَذا وَ کَذا به جای«و افعل بی کذا و کذا» 💟💟حاجات خود را ذکر کنی💛💛دعایی که امام حسین(ع) در روز عاشورا به فرزند خود آموخت تا در مشکلات عظیم بخواند💛💛 وقتی خوندی برای سلامتی و فرج امام زمان (عج) ی گل صلوات بفرست☺🌱🌱
پراپرانول می خورم، اسنترا می خورم برای خواب الپرازولام می خورم، ولی امروز دوباره از صبح دیوونه شدم از اضطراب، قلبم از روی لباس معلومه تپشش. دستام همش داره می لرزه.
حتی در حالت عادی ؟؟ من فوبیای ترس از اجتماع دارم هر جا بخوام برم قبلش پرانول میخورم وگرنه تا حد سکته ...
بعضی روزا کلا از صبح که بیدار می شم همینم تا اخر شب، یعنی به مرز دیوانگی، البته هیچ گونه دعوا و پرخاشی ندارم، حتی گرییه هم نمی تونم بکنم، ولی تپش قلب شدید دارم و حس می کنم از تو دارم می لرزم، ناخنام سیاه می شه و دستام سرد می شه. اصلا نمی دونم چطوری بگم.