2777
2789
عنوان

دارم میمیرم سوزش ادرار همراه با عفونت دارم کمکککککک

| مشاهده متن کامل بحث + 326 بازدید | 35 پست
دکتر گفت عفونت واژن دارم من اصلا لباس زیر استفاده نمیکنم فقط برای عادت ماهانه

اها خب پس اگه از واژن باشه راه حل های دیگه ای داره ...

دلیلی باش که آدمها باور کنند هنوز خوبی وجود داره ...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عفونت از چی میاد؟

یکی از دلیل های اصلیش اینه بعد سرویس حتما باید خودتو خشک کنی 

چون لباس زیر یا شلوارت که خیس باشه باکتری ها خیلی راحت رشد میکنن

میزان مصرف شیرینی جاتت رو هم بیار پایین

منم همینطور بودم رفتم دکتر دوتا آمپول برام زد خداروشکر خوب شدم ولی بیشتر دکترا میگفتن این آمپولا خطرناکن هروقت رعایت نکنم فوری سوزش میگیرم

لطفاهرکی تونست واسه شادی روح بابام یه صلوات یا فاتحه بفرسته😭🖤
دادم گفتن عفونت

خب انتی بیوتیک مصرف می کنی؟ من سال ها عفونت ادراری داشتم ولی دارو نمیخوردم فقط آب زیاد میخورم و به موقع سرویس میرم و غذای پر ادویه فلفلی و نوشابه و ترشی هم برای سوزش بده بعد سالها رفتم دکتر حتی عمل جراحی کردم  قرصایی که خوردم سیپروفلوکساسین و نیتروفرونتائین بودن که خیلی خوبن یک سال اینارو خوردم تا کامل خوب شدم ولی آب خوردن  به موقع دستشویی رفتن خیلی مهمه

همه ی انسان ها باهم برابرند،اما بعضی ها برابرترند

ببین اگه باکره نیستی ..ازروز سوم پریودیت تاموقع پاکیت هرروز یبار بدنتو به بخارشوید بده.توقابلمه کوچیک یه کم تخم شوید۱۰دقه بجوشون..سرقابلمه بزاربخارکنه.... چیزی پات نباشه دامن بپوش   ..بعدسرشووردار قابلمه رو بزارزمین  خودتو به بخارش بده .هرچی عفونت و..پاک میشی

یا که شنیدم دودعنبرنساراهم خوبه موقع پریودی نباشه دودشو بدی به بدنت..

برو عطاری

✔بگو پنیرک و پونه کوهی بده.

بگیر بیار دم کن بخور ...واقعا چند بار بخوری کامل درمان میشی

✔اب ترب سیاه یا ترب سفید رو بگیر با کمی عسل قاطی کن بخور

✔تو عرقیجات هم عرق مریم گلی و عرق خرفه خوبه

✔ی ق جوش شیرین بریز تو افتابه هر وقت رفتی دسشویی با اب افتابه خودتو بشور

قند و بستنی و کلن شیریجات مصنوعی نخور.ادویه جات و سس و گرمیجات هم نخور

قسمتی از سخن های کوروش کبیر:بودن با کسی که دوستش نداری و نبودن با کسی که دوستش داری همش رنج و عذاب است.پس اگر همچون مثل خود نیافتی مثل خدا تنها باش.واگر یافتی او را چنان حافظ باش که گویا جزوی از وجود توست.
ببین اگه باکره نیستی ..ازروز سوم پریودیت تاموقع پاکیت هرروز یبار بدنتو به بخارشوید بده.توقابلمه کوچی ...

عنبر نسارا و همه اینها از حدش گذشته گلم 

چقدر زندگی زیباتر می‌شود اگر از محبت کردن به کسانی که لیاقت نداشتن دست برداریم 

برای سوزش درمان موقتی این که یه کم ماست بزن

هم خنک میکنه هم باکتری هاش یه کم از عفونت رو درمان میکنه

دقت کن درمان موقتیه تا سوزشت قابل تحمل باشه

خدا کنه سلام واقعا ۷۰ تا ثواب داشته باشه خیلی روش حساب کردم در واقع تنها توشه ی آخرتمه 😁