حدود شیش ماهه پیش بود که سوزش ادرار شروع شد یعنی چند روز قبل عید کلی دکتر رفتم تو این شیش ماه سونوگرافیم کلیه ، مثانه رحم دادم گفتن برو زنان رفتم زنان برام کلی قرص نوشت خوردم خوب نشدم دوباره رفتم سونوگرافی کلیه گفت : عفونت داری رفتم برای معاینه تو این بدبختی بهم گفت پرده و تم بازه احتمال پارگی داره یعنی مردم و زنده شدم تو اینا شیش ماه بهم پماد کلیندومایسون داد الا به هفتس استفاده و میکنم اصلا تغییر نکرده سرکه سیب هم زدم خوب نمیشم : سوزش خیلی شدید دارم ناحیه ی رحمم وای چقد من بدبختمان
خدا همیشه بهترینهاشو به کسایی میده که در انتخابهاشون به خدا اعتماد و توکل دارن🎀 **همه چیز از فکر آغاز میشود ،فکر ما تبدیل به احساس میشود و احساس در ما باعث بروز یک رفتار میشود.و این رفتار ما پس از مدتها عادت و سپس تبدیل به شخصیت ما میشود☝🏻**
اگه مشول از کلیه و مثانت باشه باید آب زیاد بخوری ... مثلا تو دو ساعت ۸ تا لیوان آب بخور ... بعدم دوش بگیر و لباس زیر هاتو یا اتو کن یا بزار تو آفتاب خشک بشه ، بعد از دسشویی هم خودتو خشک کن ... اینکارا رو بکنی دو روزه خوب میشی ، مهمترینش هم همون آب خوردنه که کلیت شستشو پیدا کنه
دلیلی باش که آدمها باور کنند هنوز خوبی وجود داره ...