2777
2789
اره روزی که اومدن جهیزیه رو ببرن یهشون گفتم تو خونه شراب داره اونا هم زنگ زدن اگاهی اومد برد و صورت ...

رفتم تاپيكات خوندم انشالا ك ب ارامش برسي زودتر

يعني كي دنيا تموم ميشه    حالا ك چي مثلا مثال  امروز اعصابم خرده دلم ميخاد بزنم شل و پل تون كنم    
[QUOTE=56294118]خب نظر شما اینه نظر من چیز دیگست  وقتی تو اون شرایط نیستین نمیتونین درک کنی[/QU ...

من حرفم میدونی چیه میگم وقتی شوهرم هیچ سهمی تو بچه دار شدن نداره من چرا بچه یکی دیگه رو بزارم تو شکمم احساس میکنم دارم بکرزایی میکنم انگار ته دلم راضی نیس یه حس بدی دارم 

دلم میخواست شوهر با بچه اوردن موافقت کنه

خانوادش فقط میگن تو بچه بیار ما نوه پسری میخواییم اصلا اوضاعیه

احساس میکنم برم دنبال بچه دارشدن اونم به این شکل خانوادش بچمو‌میگیرنو منو دق میدن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من حرفم میدونی چیه میگم وقتی شوهرم هیچ سهمی تو بچه دار شدن نداره من چرا بچه یکی دیگه رو بزارم تو شکم ...

چی بگم عزیزم دوست من دوبار جنین اهدا گرفت منفی شد یا خود من ivfکردم منفی شد در کل خدا نخواهد نمیشه چرا خودم هم خسته شدم

برای بچه دار شدنم دعا کنید 
ایشالله اونا بگیره 😣😣خیلی متاسفم

کبوتری جون واسه جنین اهدایی هم خون خودت میشه تا زمانی که خودت نخوای به کسی بگی از چه روشی استفاده کردی نمیدونم همه میگن مهم اینه که بچه دار بشیم رحم اجاره تخمک اهدا جنین اهدایی 

[QUOTE=56295678]منم دوستم ۳ بار انتقال داد نشد کلا بیخیال شد برو دفعه بعدم برو تکلیفت مشخص بشه دیگه  کاری نمیت ...[/QUOTEچرا بازم جنین دارم فریز مهم مثبت شدنه]

کبوتری جون واسه جنین اهدایی هم خون خودت میشه تا زمانی که خودت نخوای به کسی بگی از چه روشی استفاده کر ...

شاید به خاطر اینکه بهم زیادی بدی شده و از بس گفتن بچه پسر ما برای ماست و اینکه همسرم بعد مشکلش مهربونتر شده و منم تحت تاثیر این هستم که بچه دار بشم‌ و باز گذشته ها جبران بشه