2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ده ها بار گفته

پس بهتره جدا بشن تا خیانت کنه یا با خانمش یه برخورد بد بکنه تا حالش جا بیاد

پسرم عشقم زندگیم نمیدونی چقد از بودنت درکنارم خوشحالم همیشه باش   تیکرتولد ۲سالگی پسرمه  
چرا نمیشه طلاق بگیرن؟دلیلش؟

نمیشه دیگه

بچه دارن

خیلی هم بچه رو دوست دارن

بچه هم به هر دو نیاز داره

در ضمن زندگیشون در کل اونقدر بد نیست که بخواد از هم‌بپاشه

فقط یکی از طرفین کمبود توجه و محبت داره از سمت همسرش

گردو ... شکستم...  گردو ... شکستم ........................................‌‌.‌‌........     زدم پاتو شکستم😶

اینکه خوبه حتیییییییی 

اگررررررر فلج بودو ی گوشه خونه افتاده بود 

بازم حق نداشت 

پس تکلیف تعهدی که اول بهم میدن چی میشه 

هیچ فرقیم نمیکنه جاشون عوض بشه 

مثلا اقا اینطور باشه 

ادمها را نباید به هر قیمتی نگه داشت . همه برای ماندن نمی ایند. ادمی که میماند جنسش با دیگران فرق دارد.....برای ماندنش مجبور نمیشوی خودت را تغییر دهی .اینو بیاد داشته باش برای نگه داشتن ادما نباید خودتو زیر پا له کنی.....ادما باید با دلشان بمانند نه با جسمشان....

نمیدونم چرا احساس میکنم شما نفر سوم این رابطه ای

اگه حدسم درسته خودت رو کنار بکش

و مطمئن باش هر چیزی که این اقا از همسرش میگه درست نیست

همه مردها وقتی میخوان مخ بزنن این چیزا رو درمورد شریک زندگیشون میزنن

وگرنه مگه میشه یه زن اینطور باشه و مرد بپاش بمونه

بشنو ولی باور نکن

این کارما رو هم از فضای مجازی یاد گرفتید، وگرنه قبلا میگفتید حضرت عباس زد به کمرش     
گفتم اصلا نمیشه طلاق بگیرن بهیییچ عنوان زن هم اصلا عوض نمیشه  مشاوره هم‌نمیاد کلا هر چی هم ب ...

وا مطمئنی اینایی که مرده گفته درسته 

اخه کدوم زن مردش با مهربونی حرفی رو بزنه و اون گوش نده یه چیزی هس اون وسط...

شاید مرده هم هزاران مشکل داره از نظر اون زن

نمیشه دیگه بچه دارن خیلی هم بچه رو دوست دارن بچه هم به هر دو نیاز داره در ضمن زندگیشون در کل اون ...

چیکارشی شما که سنگشو زدی به سینت🤔 بی افته؟

nil_🤍به پایان آمد این دفتر🪷👋2025...

میشه بگی نسبتت بااون اقا چیه اونوقت راحت ترجواب میدیم

اگه عصبانی نشین که سرکار گذاشتی و از این حرفا

باید بگم در واقع برعکس گفتم

مرد این خصوصیات بد رو داره و زن کمبود توجه و محبت داره

اون زن منم و درگیر چنین شوهریم

فقط میخواستم بدونم تو جامعه ما

یه مرد اگه چنین زنی داشته باشه واقعا بهش حق خیانت میدن یا نه؟

چون من زن که هیچوقت هیچکس بهم حق نمیده

گردو ... شکستم...  گردو ... شکستم ........................................‌‌.‌‌........     زدم پاتو شکستم😶
اگه عصبانی نشین که سرکار گذاشتی و از این حرفا باید بگم در واقع برعکس گفتم مرد این خصوصیات بد ...

😐😐😐😐😐😐😐

روغن نارگیل اگ واس موی سر خوب بود موهای خود نارگیل اینجوری نبود  ولامثل پشم بُـــز   
نمیشه دیگه بچه دارن خیلی هم بچه رو دوست دارن بچه هم به هر دو نیاز داره در ضمن زندگیشون در کل اون ...

بچه داره ؟ گوه میخوره خیانت میکنه مرتیکه هرزه کثافت  اینا دلیل نیس اینا بهانس واسه خر کردن یه دختر و اروم کردن وجدانش نامرد

nil_🤍به پایان آمد این دفتر🪷👋2025...

اگه عصبانی نشین که سرکار گذاشتی و از این حرفا باید بگم در واقع برعکس گفتم مرد این خصوصیات بد ...

دیدی که خیانت حتی برای مردا هم غیرقابل بهششه

در سرم جنگهای بسیاری ست و تنها کشته اش منم...:)

بابا جان چرا راه دور میرین 

من سرطان داشتم تمام صورتمو سر وسینم سوخته بوده بیسواد بودم وووووو

ای تو روح مردای حرومزاده

ادمها را نباید به هر قیمتی نگه داشت . همه برای ماندن نمی ایند. ادمی که میماند جنسش با دیگران فرق دارد.....برای ماندنش مجبور نمیشوی خودت را تغییر دهی .اینو بیاد داشته باش برای نگه داشتن ادما نباید خودتو زیر پا له کنی.....ادما باید با دلشان بمانند نه با جسمشان....