2777
2789

البته من فکر میکنم که نظزات تو نینی سایت یکم با نطریات مردم جامعه متفاوته

چون من هر مردی رو دیدم خیانت کرده اخرش یه ایرادی از زن بیچارش گرفتن که به فلان دلیل شوهرش بهش خیانت کرد

گردو ... شکستم...  گردو ... شکستم ........................................‌‌.‌‌........     زدم پاتو شکستم😶

اگه مردی زندگیشو  و انتخابشو  دوست  داشته باشه . و این مشکل براش پیش بیاد    برای  زندکیش  و انتخابش  ارزش  میذاره  و وقت  میذاره  که  درستش کنه  از اساس. اگر  نذاشت  ورفت   سرش  جای دیگه  مشغول شد    یعنی   دوست نداشته زندگیشو  و  بجای ترمیم  و بازسازی   ترجیح  داده  بمونه   ولی  دلشو  فکرش  جای دیگه  بپره   تا گندش  دربیاد  اون  وقت     تازه    میفهمن   چه کارایی  اشتباه داشتند و یا  درستش  میکنن  یا طرفی که خسته تره  میخواد بره بیرون  از این جهنمی که ساخته ان.   و  اینو  دو طرف  باید درستش کنن تا  جهنم نشده  .   

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اگه عصبانی نشین که سرکار گذاشتی و از این حرفا باید بگم در واقع برعکس گفتم مرد این خصوصیات بد ...

😑😑😑

حالا اومدیم حقو بدیم شما میخوای بری خیانت کنی😐 دوس پسر بگیری🤔

nil_🤍به پایان آمد این دفتر🪷👋2025...

نظررررر من نننننننننننه اصلا تو زندگی مشترک هیچ کسی حق خیانت نداره 

کاش اونقدر با فهم میشدیم که وقتی زمدگی برامون کس کننده شد یا طرف مقابلو نفهمیدیم یا هر چیز دیگه ای بعد از قطع رابطه و تموم کردن زندگی مشترک شروع به یه رابطه یا چت یا دوستی دیگه ای بکنیم این به نظر من یه کار خیییلی باشخصیت و موعدبا نه اییه و احترام به اول خودمون بعد به طرف مقابلمونه

لطفا لایک نفرمایید   باتشکر 

همه مردای عوضی که میرن خیانت می کنن از این دست توجیهات که شما گفتی دارن . ولی به فرض واقعیت داشتن این خصوصیات در زنی شوهر حق خیانت نداره . خیانت اون مرد نشون میده که خوذش هم شخصیت درست و حسابی نداره

زیرکانه ترین راه برای تسلط بر هر جامعه تحقیر و محدود کردن زنان آن جامعه است زیرا زنان اسیر دیگر قادر نخواهند بود انسانهایی آگاه و آزادیخواه پرورش دهند . سیمون دوبوار
بابا جان چرا راه دور میرین  من سرطان داشتم تمام صورتمو سر وسینم سوخته بوده بیسواد بودم وووووو ...

تف توروشون واقعا حیف تف

روغن نارگیل اگ واس موی سر خوب بود موهای خود نارگیل اینجوری نبود  ولامثل پشم بُـــز   

به فرض اگه واقعا اینجوریم باشه مرده بی تقصیر نیست

کدوم زنه وقتی نگاه تحسین آمیز شوهرشو ببینه ترغیب نشه که به خودش برسه؟یا علاقشو واسه همآغوشی ببینه خودشو تمیزو معطر نکنه همیشه؟یا بدونه شوهرشو میتونه نگه داره با اینکارا و دریغ کنه؟تو هر زندگی یه چیزایی هست که شما نمیدونین،بین زن و شوهر و زیر سقفشون قاضی فقط خداس

من هم به خودم خیلی میرسم

همه مطالق میل شوهرم میگردم

هم خیلی بهش توجه و رسبدگی میکردم

ولی بهم خیانت کرد

البته در حد چت

گردو ... شکستم...  گردو ... شکستم ........................................‌‌.‌‌........     زدم پاتو شکستم😶
گفتم اصلا نمیشه طلاق بگیرن بهیییچ عنوان زن هم اصلا عوض نمیشه  مشاوره هم‌نمیاد کلا هر چی هم ب ...

به نظرمن شمامیخواین بگین که اون مردحتمابایدخیانت کنه یاازدواج مجددکنه وکسی ندونه واگرنه دلیل تاکیدحرفتونونمیفهمم

من چند سال پیش یه خواستگار داشتم جدا شده بود. دقیقا در مورد زن قبلیش همینا رو میگفت حتی بدتر. با تحقیق متوجه شدم خود آقا بیماری روانی داره، خانمش بنده خدا خیلی زن خوبی بود. مردا خوب بلدن خانما رو با این حرفا گول بزنن

آنکه بر در می کوبد شباهنگام، به کشتن چراغ آمده است ... نور را در پستوی خانه نهان باید کرد ... دهانت را می بویند مبادا گفته باشی دوستت دارم، دلت را می پویند مبادا شعله ای در آن نهان باشد ... روزگار غریبی است نازنین ... نور را در پستوی خانه نهان باید کرد، عشق را در پستوی خانه نهان باید کرد ...آنک قصابانند بر گذرگاهان مستقر با کُنده و ساطوری خون آلود، و تبسم را بر لبها جراحی می کنند، و ترانه را بر دهان ...کباب قناری بر آتش سوسن و یاس ... شوق را در پستوی خانه نهان باید کرد ...ابلیس پیروز مست سور عزای ما را بر سفره نشسته است ...خدای را در پستوی خانه نهان باید کرد ...خدای را در پستوی خانه نهان باید کرد 
بابا جان چرا راه دور میرین  من سرطان داشتم تمام صورتمو سر وسینم سوخته بوده بیسواد بودم وووووو ...

واقعا؟ 

بعد شوهرتون با این دلیل رفت خیانت کرد؟؟

از هر چی مرده بیزارم 

نمونش پدر خودم 

عزیزم دیدی که تازه چقدر نظر ما درمورد خیانت بدبود واسه یه مرد

این کار گناه کبیره و نابخشودنیه اگرمیخای خیانت کنی اول اززندگیش برو

خدایا شکرت خدایا شکرت خدایا شکرت😊
عزیزم دیدی که تازه چقدر نظر ما درمورد خیانت بدبود واسه یه مرد این کار گناه کبیره و نابخشودنیه اگرمی ...

ازمایش دادی گلم چیشد همش به فکرت بودم

ایکاش ما ادما یکمی حیوان بودیم 

تعجب نکنین 

نجابت اسبو داشتیمو وفای سگ 

ادمها را نباید به هر قیمتی نگه داشت . همه برای ماندن نمی ایند. ادمی که میماند جنسش با دیگران فرق دارد.....برای ماندنش مجبور نمیشوی خودت را تغییر دهی .اینو بیاد داشته باش برای نگه داشتن ادما نباید خودتو زیر پا له کنی.....ادما باید با دلشان بمانند نه با جسمشان....