2777
2789

گفتم اصلا نمیشه طلاق بگیرن بهیییچ عنوان

زن هم اصلا عوض نمیشه 

مشاوره هم‌نمیاد

کلا هر چی هم با مهربونی ازش خواسته اصلا عوض نشده

کلا بگین باید چکار کنه کمبود محبتشو؟

گردو ... شکستم...  گردو ... شکستم ........................................‌‌.‌‌........     زدم پاتو شکستم😶

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چنین شخصی باید چکار کنه؟

شما چیکاره ی اون مرده هستین؟ک اینقدر بد خانمه رو گفتید؟

روغن نارگیل اگ واس موی سر خوب بود موهای خود نارگیل اینجوری نبود  ولامثل پشم بُـــز   

یکی از فامیلای ماهم همینطوربود، به زنش میگف لباسای قشنگ بپوش رنگ قرمز بپوش ولی زنش اهمیت نمیداد،، اخرم رف یه زن دیگه گرف، البته موقت، 

ولی اقاهه به غلط کردن افتاده الان، چون زنش فهمیده همش دعوا دارن، بااینکه مقصرم خانومش بود

هر چه دلم خواست ، ن آن میشود،💚💚💚 هر چه خدا خواست همان میشود💜💜💜💙
گفتم اصلا نمیشه طلاق بگیرن بهیییچ عنوان زن هم اصلا عوض نمیشه  مشاوره هم‌نمیاد کلا هر چی هم ب ...

یعنی چ نمیتونه طلاقش بده؟اگ نمیتونه بده حق خیانتم نداره

روغن نارگیل اگ واس موی سر خوب بود موهای خود نارگیل اینجوری نبود  ولامثل پشم بُـــز   

با همه ی دوستان موافقم. خیانت هیچ توجیهی نداره. جدا بشه اگه راضی نیست 

آنکه بر در می کوبد شباهنگام، به کشتن چراغ آمده است ... نور را در پستوی خانه نهان باید کرد ... دهانت را می بویند مبادا گفته باشی دوستت دارم، دلت را می پویند مبادا شعله ای در آن نهان باشد ... روزگار غریبی است نازنین ... نور را در پستوی خانه نهان باید کرد، عشق را در پستوی خانه نهان باید کرد ...آنک قصابانند بر گذرگاهان مستقر با کُنده و ساطوری خون آلود، و تبسم را بر لبها جراحی می کنند، و ترانه را بر دهان ...کباب قناری بر آتش سوسن و یاس ... شوق را در پستوی خانه نهان باید کرد ...ابلیس پیروز مست سور عزای ما را بر سفره نشسته است ...خدای را در پستوی خانه نهان باید کرد ...خدای را در پستوی خانه نهان باید کرد 

سلام،

به نظرم خانومش به کمک نیاز داره، اگر واقعا این مرد زندگیشو بخواد باید به خانومش کمک کنه خودشو پیدا کنه … نمیدونم چرا حس کردم یه خلایی تو زندگی اون زن هست...

قطعا یه روانشناس به سادگی میتونه مشکلشونو حل کنه!

این خانواده خیلی شرایط بحرانی و غیرقابل تعمیم نداره که مرد بخواد خیانت کنه....

همیشه که نباید یه خانم ازخودگذشتگی کنه و برای زندگی جونش رو بذاره..اگه مرد بخواد میتونه خانم رو درست کنه...

من مسلمان هستم .اسلام کامل است.اما،من نیستم.اگر اشتباهی از من سر زد؛ این عیب را به من نسبت دهید نهدینم!!! 👈 این روزها بیشتر معنی دعای فرج رو میشه درک کرد، پس لطفا همه با هم بخونیم 🤲💗﷽💗اِلهى‏ عَظُمَ الْبَلاءُ، وَ بَرِحَ الْخَفآءُ، وَانْکشَفَ الْغِطآءُ، وَانْقَطَعَ الرَّجآءُ، وَ ضاقَتِ الْأَرْضُ وَ مُنِعَتِ السَّمآءُ، و اَنْتَ الْمُسْتَعانُ وَ اِلَيک‏ الْمُشْتَکى‏، وَ عَلَيک الْمُعَوَّلُ فِى الشِّدَّةِ وَالرَّخآءِ، اَللّهُمَّ صَلِّ عَلى‏ مُحَمَّدٍ وَ الِ مُحَمَّدٍ، اُولِى الْأَمْرِ الَّذينَ فَرَضْتَ عَلَينا طاعَتَهُمْ، وَ عَرَّفْتَنا بِذلِک مَنْزِلَتَهُمْ، فَفَرِّجْ عَنا بِحَقِّهِمْ، فَرَجاً عاجِلاً قَريباً کلَمْحِ‏ الْبَصَرِ اَوْ هُوَ اَقْرَبُ، يا مُحَمَّدُ يا عَلِىُّ، يا عَلِىُّ يا مُحَمَّدُ، اِکفِيانى‏ فَاِنَّکما کافِيانِ، وَانْصُرانى‏ فَاِنَّکما ناصِرانِ، يا مَوْلانا يا صاحِبَ‏ الزَّمانِ، الْغَوْثَ الْغَوْثَ الْغَوْثَ، اَدْرِکنى‏ اَدْرِکنى‏ اَدْرِکنى‏، السَّاعَةَ السَّاعَةَ السَّاعَةَ، الْعَجَلَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ، يا اَرْحَمَ الرَّاحِمينَ، بِحَقِّ مُحَمَّدٍ وَ آلِهِ الطَّاهِرينَ.🤲خدايا بلاء عظيم گشته و درون آشکار شد و پرده از کارها برداشته شد و اميد قطع شد و زمين تنگ شد .....😔🌼اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری(س)🌼

من بهش حق نمیدم یه تفم میندازم تو روش مرتیکه رو 

جواب خیانت خیانت نیس 

پس اگر به کمبوده حتما اونم واسه زنش کم گداشته 

این حرفا چیه اخه !! کم داره گم گذاشته از یه زن بعیده همچین حرفیو بزنی

nil_🤍به پایان آمد این دفتر🪷👋2025...

گفتم اصلا نمیشه طلاق بگیرن بهیییچ عنوان زن هم اصلا عوض نمیشه  مشاوره هم‌نمیاد کلا هر چی هم ب ...

امکان نداره یه زنی انقدرررر بیخیال زندگیش شده باشه.مرده بره ببینه چیکار کرده که زنش اینجوری شده خودشو درست کنه

I'm just a tired Mom with a part time job,please be kind and rational so i can be as nice as i usually am