2777
2789
عذاب نکش فامیل ک در هرصورت حرف میزنه ذهن مردمو هیچ وقت نتونستن ببندن  ولی مامانت نزار خودشو اسی ...

اینکه اره واقعا از درون داغونم من عصبیم که شدیم 

nil_🤍به پایان آمد این دفتر🪷👋2025...

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

آخه دردش چیه چرا سرد شده چرا فاصله گرفته اینارو پرسیدی

پرسیدم میگه نه اینطور نیست

حتی بوسم میکنه اون موقع که یعنی مطمین شم اینطور نیست

ادامه بدم هم میگه گیر نده

گردو ... شکستم...  گردو ... شکستم ........................................‌‌.‌‌........     زدم پاتو شکستم😶
من عاشق شوهرم بودم عاشق که نه دیوونش خیلی رمانتیک و زبون باز بود یه حرفای قشنگی میزد تو طول زندگ ...

حالا عزیزم فکر می کنی اگر با یک آقای خیلی تمیز و بهداشتی بری خیانت کنی، مشکل کمبود محبتت رفع میشه؟؟؟

اونی که میاد با زن شوهردار دنبال سوءاستفاده است نه محبت کردن.

حالا عزیزم فکر می کنی اگر با یک آقای خیلی تمیز و بهداشتی بری خیانت کنی، مشکل کمبود محبتت رفع میشه؟؟؟ ...

میدونم

گردو ... شکستم...  گردو ... شکستم ........................................‌‌.‌‌........     زدم پاتو شکستم😶
گفتم اصلا نمیشه طلاق بگیرن بهیییچ عنوان زن هم اصلا عوض نمیشه  مشاوره هم‌نمیاد کلا هر چی هم ب ...

عزیزم چطور این همه خانم روزانه دارن با مردهایی شبیه همسر این آقا زندگی میکنن و از بی محبتی و کمبود توجه شوهرشون تو همه مسائل مینالن و تاپیک میزنن و هیچکس نمیاد بگه حق داری برو خیانت کن. همه برعکس میگن بیشتر به شوهرت محبت کن ، جوری رفتار کن که اون میخواد . نمیدونم این کار و بکن ، اون کار و بکن تا توجهش و جلب کنی. بعد قضیه که برعکس میشه مرده باید بره خیانت کنه؟؟ نخیر جانم اینا دلیل نمیشه ، بهونه ای بیش نیست. اون آقا هم آدم بی عیب و بی نقص نیست . پای درد و دلای اون خانومم باید نشست شاید اون آقا برای خانومش خیلی بدتر از این باشه. مردا فکر میکنن خودشون کاملن و برای همینم تا یه عیب و ایرادی تو خانومشون میبینن به خودشون حق هر کثافتکاری ای میدن

یه زن نمیتونه دوستت داشته باشه بعد دوستت نداشته باشه بعد دوباره دوستت داشته باشه یه زن فقط میتونه دوستت داشته باشه دوستت داشته باشه و بعد دیگه هیچوقت دوست نداشته باشه