واقعا یه جاهایی حس میکنم دست خودتون نیستناخوداگاه عادت دارید مرد رو فرشته الهی پاک و بیگناه و بی اخت ...
من اصلاااا همچین حرفی نزدم تموم مردها ذاتا چشم چرون هستن یکی خیییلی استاد شده جا نماز آب میکشه یکی براش مهم نیست با همه هست ی دسته هم بلد نیستن لو میرن تا دلت هم بخاد زن خراب هست متاسفانه من دلم از اینجا میگیره وقتی خواهری متوجه میشه شوهر خواهر زیادی گرم میگیره خواهر هم ازش درخواست میکنه با شوهرش گرم نگیره دیگه بابا پای دل و زندگی خواهرش وسط .........هرچند که باید اون شوهر رو دار زد ولی ........من از خواهره انتظار دارم سگ محل کنه
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
من اصلاااا همچین حرفی نزدم تموم مردها ذاتا چشم چرون هستن یکی خیییلی استاد شده جا نماز آب میکشه یکی ...
کلا ترجیح میدم با کسی که همه رو به یه چشم میبینه بحث نکنم
اگه ماه تولد و اسم رو تو شخصیت تاثیر گذار میدونی .. اگه فکر میکنی پول و مدرک شعور و فرهنگ میاره .. اگه یه ویژگی رو به کل یه شهر، جنسیت، شغل، قوم ربط میدی .. نمیخوام کوچیکترین نظری در مورد هرچیزی ازت بشنوم
کلا ترجیح میدم با کسی که همه رو به یه چشم میبینه بحث نکنم
میل خودت عزیزم از مردها پنج درصد شون خیانت نمیکنن اون پنج درصد هم نصف شون کسی نگاشون نمیکنه میمونه نصف دیگه که واقعا اگر هم چهره خوبی دارن هم شرایط دارن و......واقعا خیانت نمیکنن واقعاااا انسان هستند .......پس از ۱۰۰درصد مردها حدود دونیم درصد واقعان انسان شریف هستند
میل خودت عزیزم از مردها پنج درصد شون خیانت نمیکنن اون پنج درصد هم نصف شون کسی نگاشون نمیکنه میمونه ن ...
منبع آمارتون رو میفرمایید لطفا
اگه ماه تولد و اسم رو تو شخصیت تاثیر گذار میدونی .. اگه فکر میکنی پول و مدرک شعور و فرهنگ میاره .. اگه یه ویژگی رو به کل یه شهر، جنسیت، شغل، قوم ربط میدی .. نمیخوام کوچیکترین نظری در مورد هرچیزی ازت بشنوم
نه اینکه مرد خوب نیست ....من از تموم مرد های اطرافم فقط میتونم از بالا شوهر خواهرم قسم بخورم که اگر صدتا زن دورش رو بگیرن و هر شرایطی پیش بیاد خیانت نمیکنه .........خیییبلی بخدا آمار مرد های پاک کمه
خانوما اینقدر نگید جدا شو جدا شو..من و شوهرم هیچ مشکلی نداریم.. خیلی هم مرد خوبیه..فقط این رفتارش رو ...
عزیزم اخی فقط رو مخته انگار خیلی هم برا خودت مهم نبست
ببین چقدر بهش رو دادی که تو رابطه اسم خواهرت رو میاره یه جا هم میگی همه مردا اینطورن !!!! نه همه اینطور نیستن شوهر آدم با صدتا غریبه خیانت کنه اما به خواهر ومادر آدم چشم بد نداشته باشه شما خودت نیاز به روان شناس داری
من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......
بسیار خوش حالم انشالله روزی برسه تموم شوهر ها بشن جزو اون دونیم درصد و درک و شعور پیدا کنند ولی نشستن پای سفره عقد متعهد بستند بفهمن زن مثل شیشه شکننده ست زن قلب داره وروح زن از یک پرنده هم حساس تر هست چطوره پرنده ها جفت شون بهشون خیانت کنه دق میکنن میمیرن ولی جنس زن مگر از چیه ؟؟؟خبییلی خوش حالم کردی دوست عزیز واقعاااا کسی پیدا شد و اینجور به شوهرش اعتماد داره