2777
2789
عنوان

شما چیکار میکنید اگر بفهمید همسرتون به خواهرتون نظر داره

| مشاهده متن کامل بحث + 9593 بازدید | 142 پست

نزدیک ترین محضر و زنگ به دایی قاضی و پسر خاله وکیل

یک پری کوچولو با روح گل ارکیده که اسمش بارانه💛 رنگ چشام آبی هستش و خیلی شاد و مغرورم و گاهی اوقات سلیطه و عصبی و اخلاق دلی هم ندارم مشکل داری با اخلاقم باهام حرف نزن💖                                            💝💌💕💞❤💓FAIRY ORCHID💓❤💞💕💌💝                                  

فقط انرژیتو مثبت کن و بگو خدایا شکرت ک همسرم انسان شریفیه اینجا فقط راه حل جدایی میدن ،این آشغال ها ...

دنیا دست آدمای با عرضه ایه که ترجیح میدن ی مریض جنسی بابای بچشون نباشه

keep your voice alive in my silence

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به نظرم خواهرش و شوهرش هردومقصرن هیچ دلیلی نداره وقتی خواهرت بگه با شوهرم حرف نزن ادم باز به رفتارش ...

چرا زن رو مقصر میکنید و میگید لابد کرم از اونه شوهر اینم کنترل آلت خودشو نداره دیگه بهرحال بادی به هر جهته؟

اینایی که میگن جدا شو اگه خدای نکرده واسه خودشونم این مشکل پیش می اومد عمرا جدا میشدن

چرا عزیزم آدمی که نخواد خودشو گول بزنه جدا میشه 

جدا میشه چون آدمی ک به خواهر زنش چشم داره تو رابطه اسمشو میاره دو روز دیگ به دختر خودشم چشم داره 

آدم مریض شاخ و دم نداره

اون رابطه مفتم گرونه

چرا عزیزم آدمی که نخواد خودشو گول بزنه جدا میشه جدا میشه چون آدمی ک به خواهر زنش چشم داره تو رابطه ا ...

بخدا گفتنش راحته فقط 

خدای نکرده زبونم لال یه لحضه خودتو بزار جاش میتونی جدا شدی 

چرا زن رو مقصر میکنید و میگید لابد کرم از اونه شوهر اینم کنترل آلت خودشو نداره دیگه بهرحال بادی به ه ...

من گفتم هردو مقصرن ،بقیه گفتن خواهرش مقصر نیست اصلا منم درجواب اون گفتم خواهرشم حتما یه کرمی داره که استارتر با وجود تذکر بهش داده اصلاح نکرده رفتارشو نگفتم فقط مشکل از خواهرشه اخرشم نوشتم مقصر اصلی شوهرشه ،اما اینکه مقصر اصلی شوهرشه چیزی از مقصر بودن خواهرش کم نمیکنه

عزیزم مثل معروفی هست که میگن زن کبابه خواهرزن نون کبابه

یعنی خوشمزه تره

اکثرا همینه ولی شوهر شما بروز داده

سعی کن مواظب باشی خواهرت جذبش نشه و حدو حدودو رعایت کنه و حجاب داشته باشه

اصلا خودتو نباز فکرت به زندگیت باشه اصلا مسافرت با اونا نرو 

رفت و آمدتم محدود کن بیشتر خونه ی پدرومادر ببینشون

میتونی بیشتر خودت و بچه ها برین بدون شوهرت

ما چهارتا خواهریم بیشتر زنونه جمع میشیم

برو کانال تنها مسیر آرامش تو ایتا عضو شو 

گوگل بزنی میاره 

دوره ی همسرداری خانومها و آقایون داره 

اول برو کانال تجربه ها که رایگانه ببین بعد اگه دوست داشتی تو کلاساش شرکت کن 

خیلیا نتیجه گرفتن و مشکلاتشون رفع شده 

حتما برو دعام میکنی خواهر جان 

زندگیت در آرامش

بهار خانوم سلام

امیدوارم که بخونید

اینجا اکثرا زخگ زبون میزنن! 

این مسئله فقط با کمک یه مشاور حاذق و کاربلد ختم به خیر میشه 

یه نفر از کاربرها حرف درستی زد

هر واکنشی ممکنه زندگی خواهرتون هم تحت تاثیر بذاره بخصوص که ایشان متاهل هم هستند. 

راه حل اینجا فقط طلاقه اما مگه به همین راحتی هاست.. 

از اونجایی که گفتید همسرتون مرد خوبیه، به نظرم ایشون توی این زمینه بیمار هستند و باید درمان بشن. 

یادمه تاپیک های خیلی قبل تر شما گفته بودید همسرتون به دخترهای نوجوان گرایش داره.. 

هر آنچه هست باید درمان بشه. 

به این  دلیل میگم بیمار، چون اسن خواهرتون رو بیان میکنن.. میتونستن اصلا عنوان نکنن! ولی انقدر ضعف دارن که سست رفتار میکنن 

امیدوارم مسئله تون بخیر حل بشه. 

خدای من جامعه بیمار چقد وحشتناکه تاپیکا چقد وحشتناکه..🤐🤐🤐

استارتر محترم باتوجه به اینکه این مشکل رو منم داشتم تاپیکشم هست من اون لحظه قاطی کردم و جبهه گرفتم و شوهرم به غلط کردن افتاد ولی راه حل سیاست مندانه اینه که باتوجه به وجوددوتا بچه و زندگی و فلان ک نمیخوای بپاشه باید از شوهرت پیش خواهرت بد بگی و پیش شوهرت از خواهرت بد یه جورایی ذهنیتو بهم بریز و درکنارشم اعتماد به نفسشو بگیر 

مثلا یه عیب واضح شوهرتو بگو مدام مدام مدام جوری که ملکه ذهنش بشه .باید مغرشونو شستشو بدی ازشم بد بگو فک نکنه مالیه ...