2777
2789
عنوان

واکسن نوزادی

186 بازدید | 30 پست

سلام 

من تصمیم گرفتم واکسن بچه دوم و نزنم حدود ۱۰ سال میشه با طب اسلامی میرم جلو از قرص و مریضی راحت شدم تو بارداری هم همینطور قرص نخوردم

کسی هست که به بچش واکسن نزده باشه.؟؟؟

واکسن رو حتما بزنید لطفا

اخیرا تو کشور فلج اطفال سرخک زیاد شده

گفته بودی که چرا محو تماشای منی، آنچنان مات که حتی مژه بر هم نزنی، مژه برهم نزنم تا که ز دستم نرود، ناز چشم تو به قدر مژه برهم زدنی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چرا زیاد شده؟؟همه که واکسن میزنن؟؟چرا اوتیسم زیاد شده؟؟؟چرا سیستم ایمنی بچه ها ضعیف شده؟؟

بخاطر اتباع ک نمیزدن زیاد شده بود

بنظرم دیگه اوتیسم رو نندازی گردن واکسن بهتره 😉

گفته بودی که چرا محو تماشای منی، آنچنان مات که حتی مژه بر هم نزنی، مژه برهم نزنم تا که ز دستم نرود، ناز چشم تو به قدر مژه برهم زدنی

طب های سنتی و اسلامی مکمل طب جدید هستند یعنی شما در کنار کارهایی که در طب جدید میکنید برای درمان خودتون از فواید اون طب ها هم سود ببرید ، لطفا از اون ور بوم نیفتین، اگر فلج اطفال بگیره بچه یا یه بیماری که الان میتونین با واکسن جلوش رو بگیرن ولی شما این کار رو نکردید فکر می‌کنی بچت در آینده ازت تشکر می‌کنه ؟ چه جوری میخوای جوابشو بدی اون موقع، ما هممون در بچگی واکسن زدیم چه اتفاقی برامون افتاده الان

آیا خدا بر بنده اش کافی نیست؟؟؟
چرا زیاد شده؟؟همه که واکسن میزنن؟؟چرا اوتیسم زیاد شده؟؟؟چرا سیستم ایمنی بچه ها ضعیف شده؟؟

اتیسم مگه منشا میکروبی داره🤣 هرکار عشقته بکن طب اسلامیو پیش بگیر خودخواهی خودتو با طب اسلامی توجیه نکن

شاید چند سال بعد این حرف و من به ما بزنم

من خودم 26 سالمه از نوزادی تمام واکسنامو کامل زدم حالم خوبه سیستم ایمنیمم خوبه اوتیسم هم نیستم حالا تو دوس داری بگی واکسن بده باشه بده تو نزن

انگار همه فراموش کردیم مادربزرگامون 12 تا میزاییدن 3 4 تاش تو بچگی یهو میمردن

خب همش بخاطر نبود واکسن بود

مدرسه ثبت نام کردنی ب مشکل میخوری

به خاطر مدرسه🙃 من یه مادرم اول جون و سلامتی بچه

خودم هم اصلا واکسن کرونا نزدم واقعا کسایی که زدن هرکدوم یه جور مشکل پیدا کردن ...اکثرا هم سیستم ایمنی شون ضعیف شده و نسبت به دارو مقاوم

به خاطر مدرسه🙃 من یه مادرم اول جون و سلامتی بچهخودم هم اصلا واکسن کرونا نزدم واقعا کسایی که زدن هرک ...

من کرونارو زدم مشکلی ندارم چرا تو میخوای همه چیو بندازی کردن واکسن 

هزارنفر واکسن زدن یکی حالا مشکل داره خب اون نمیشه تقصیر واکسن 

واکسنم نمیزد همونجوری میشد