2777
2789
عنوان

واکسن نوزادی

| مشاهده متن کامل بحث + 186 بازدید | 30 پست
من خودم 26 سالمه از نوزادی تمام واکسنامو کامل زدم حالم خوبه سیستم ایمنیمم خوبه اوتیسم هم نیستم حالا ...

عوارد واکسن ها عمومی نمیشه....در ضمن برو تحقیق کن دانشمندان کشورهای دیگه درمورد واکسن ها کتاب نوشتن من

همین طوری حرف نمیزنم..واکسن الان با واکسن زمان مادربزرگ ها یکی نبوده

شاید چند سال بعد این حرف و من به ما بزنم

چیزی ازعلت کم شدن مرگ ومیر کودکان و بیماری های مسری نسبت به قدیم میدونید آیا؟

کاربر جدید نیستم کاربری قبلیمو نامردا ترکوندن.  تویی اون نبض آرومی، که روی گردنم دارم  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عوارد واکسن ها عمومی نمیشه....در ضمن برو تحقیق کن دانشمندان کشورهای دیگه درمورد واکسن ها کتاب نوشتن ...

عزیزم اگه دانشمندان به نتیجه رسیده بودن خب الان دیگه واکسن زدن ممنوع میشه دانشمندایی ک میگی حتما مال همین طب سنتی و....

گفته بودی که چرا محو تماشای منی، آنچنان مات که حتی مژه بر هم نزنی، مژه برهم نزنم تا که ز دستم نرود، ناز چشم تو به قدر مژه برهم زدنی
واکسن رو حتما بزنید لطفااخیرا تو کشور فلج اطفال سرخک زیاد شده

اخیرا زیاد شده باید بزنیم وقتی فلج اطفال نبود چرا میزدیم اصلا برا بیماری که ریشه کن شده و وجود نداره چرا باید واکسن زد به اجبار

اخیرا زیاد شده باید بزنیم وقتی فلج اطفال نبود چرا میزدیم اصلا برا بیماری که ریشه کن شده و وجود نداره ...

کلا در زمینه بیماری ها اطلاعاتت کمه خانومی ک ادعات میشه یکم برو در زمینه پزشکی تحقیق کن 

با واکسن بیماری هارو ریشه کن نمیکنن با واکسن پیشگیری از وقوع بیماری میکنن

کسی تاحالا نگفته فلج اطفال ریشه کن شده این چیزا چیه میگی

گفته بودی که چرا محو تماشای منی، آنچنان مات که حتی مژه بر هم نزنی، مژه برهم نزنم تا که ز دستم نرود، ناز چشم تو به قدر مژه برهم زدنی
عوارد واکسن ها عمومی نمیشه....در ضمن برو تحقیق کن دانشمندان کشورهای دیگه درمورد واکسن ها کتاب نوشتن ...

شماهم تحقیق کن از ۷میلیارد انسان روی کره زمین چندتاشون با این افکار موافقن و واکسن نمیزنن

کاربر جدید نیستم کاربری قبلیمو نامردا ترکوندن.  تویی اون نبض آرومی، که روی گردنم دارم  

چیزی ازعلت کم شدن مرگ ومیر کودکان و بیماری های مسری نسبت به قدیم میدونید آیا؟

قدیم علت مرگ به واکسن نزدن ربط نداره.....من اومدم اینجا ببینم نظر مادرا چیه ...چقدر تحقیق میکنن ....گاهی آدم چیزی میشنوه واسش عجیبه ...عادت کردیم که دکترها هرچی بگن تنها راه درمانه

شماهم تحقیق کن از ۷میلیارد انسان روی کره زمین چندتاشون با این افکار موافقن و واکسن نمیزنن

خیلی چیزهارو عمومی نمیکنن ....

عجیبه که اسرائیل دلش به بچه های غزه سوخت و اجازه داد بهشون واکسن فلج اطفال بزنن😐

عزیزم اگه دانشمندان به نتیجه رسیده بودن خب الان دیگه واکسن زدن ممنوع میشه دانشمندایی ک میگی حتما مال ...

نه اصلا ...برای کشورهای اروپایی و آمریکا..اصلا کتاب نوشته شده 

من فکر میکنم این  واکسن های  جدید که اضافه میشه برای چیه

قدیم علت مرگ به واکسن نزدن ربط نداره.....من اومدم اینجا ببینم نظر مادرا چیه ...چقدر تحقیق میکنن .... ...

شما بفرمایید راه درمان فلج اطفال.  سرخک. سرخچه. اوریون . دیفتری کزاز و... چیه؟

اگر خدای نکرده یه کودک به اینا مبتلا بشه چی میشه

شما بفرمایید راه درمان فلج اطفال. سرخک. سرخچه. اوریون . دیفتری کزاز و... چیه؟اگر خدای نکرده یه کودک ...

اخه وقتی ریشه کن شده از کی قراره بگیره؟این سوال ها منو مردد میکنه تو واکسن زدن

شما بفرمایید راه درمان فلج اطفال. سرخک. سرخچه. اوریون . دیفتری کزاز و... چیه؟اگر خدای نکرده یه کودک ...

اصلا متوجه نیست و حرف خودشو میزنه حتی نمیدونه کارایی واکسن چیه

اخه وقتی ریشه کن شده از کی قراره بگیره؟این سوال ها منو مردد میکنه تو واکسن زدن

کی گفته ریشه کن شده چندین مورد سرخک و فلج اطفال ثبت شده 

بخاطر ورود اتباع پاکستانی و افغانستانی همیشه این موارد ثبت میشه

حتی درجنوب سال 1400 یه دوز اضافه واکسن سرخک برای بچه ها تزریق شد چون شیوعش بیشتر بود

شنیدی کسی که آبله مرغان بگیره دوبار نمیتونه بگیره؟ 

چون یکبار ک پادزهر این بیماری تولید بشه در بدن باردوم اگر بگیری بدون علامت اون بیماری ازبین میره 

واکسن ها ضعیف شده بیماری ها هستن مصلا واکسن فلج اطفال دقیقا خود فلج اطفال هست چون ضعیفش کردن بدن میاد پادزهرشو میسازه ک اگر دوباره گرفتی یا بدون علامت یاهم با علامت خفیف بیماری رو رد کنی 

همیشه هست علامت هاش خفیف هستن

عزیزم هیچ کس درهیچ جایی نگفته این بیماری ها ریشه کن شدن

کرونا چون ویروسیه واکسنش مثل آنفولانزاست تاثیری نداره اونقد چون ویروس رشد میکنه و قوی ترمیشه دفعه های بعد و کلا 6 ماه از بدن محافظت میکنن 

ولی اون بیماری های دیگه قضیه اش فرق داره

کی گفته ریشه کن شده چندین مورد سرخک و فلج اطفال ثبت شده بخاطر ورود اتباع پاکستانی و افغانستانی همیشه ...

اینا رو میدونم اینها چیزهایی که شنیدیم بعضی ها درست و بعضی غلط.. این واکسن هایی که میزنن تغیر کردن همه وارداتی هستن و شاید دیگه میکروب ضعیف شده نباشن 😐.خودت چی مطالعه کردی ؟دنبال کردی ببینی عوارض واکسن  ها چیه ..چند تا بچه دچار عوارض شدن ...چون اینها رو عمومی نمیکنن وقتی پیگیر میشی وقتی تحقیق میکنی تو واکسن زدن دلسرد میشی