2777
2789
عنوان

نمیتونم جلو اشکامو بگیرممم

| مشاهده متن کامل بحث + 514 بازدید | 40 پست
خداروشکر خواهرتو داری گلم.اره تو فکرشم زود بیارم

و یه خواهر یا برادر حتما براش بیار 

مامان بابا تا ابد نیستن واقعا ایشالا که باشن ولی یکی نیاز داره که یه جا تو زندگیش لنگ موند یکی حامیش باشه

واسه کسی که از ارتفاع بترسه بالا اومدن یه اشتباه محضه  

و یه خواهر یا برادر حتما براش بیار مامان بابا تا ابد نیستن واقعا ایشالا که باشن ولی یکی نیاز داره که ...

درسته عزیزم. اما من میخواستم فقط یکی بیارم چون همون یه دونه رو به زور برسیم بزرگش کنیم. اگه بگم بچه دوم هم بیاریم، شوهرم گیرپاچ میکنه😂یعنی مخش رد میده

نمیدونم بخدا، دوتا بچه هزینش خیلی بالاست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

درسته عزیزم. اما من میخواستم فقط یکی بیارم چون همون یه دونه رو به زور برسیم بزرگش کنیم. اگه بگم بچه ...

ولی یجایی تو زندگیش گیر کنه خیلی تنها میشه آخه رفیقای الانم که همه دنبال منافع خودشونن

ما خودمون سه تا بچه ایم واقعا هزینه ها بالاست با اینکه هم مامانم هم بابام شاغلن ولی خب واقعا بنظرم بچه به یکی نیاز داره یروز ازدواج میکنه قهر کرد خدایی نکرده خدایی نکرده مادرپدرش نباشن کسی نیست حمایتش کنه

ولی یجایی تو زندگیش گیر کنه خیلی تنها میشه آخه رفیقای الانم که همه دنبال منافع خودشوننما خودمون سه ت ...

آره راست میگی عزیزم

به نظرت بچه ی برادرم مثل خواهر یا برادر‌ش نمیشه در آینده؟ یعنی میشن پسر یا دختر دایی و پسر یا دختر عمه

این جای خواهر برادرو پر نمیکنه واسش؟ 

آره راست میگی عزیزمبه نظرت بچه ی برادرم مثل خواهر یا برادر‌ش نمیشه در آینده؟ یعنی میشن پسر یا دختر د ...

بستگی داره اونا چجوری باشن و رابطه شما باهاشون چجوری باشه

من الان خودم یه پسر دایی دارم خب خیلی بچگی با هم خوب بودیم یعنی واقعا پسر خوبی بود نمیدونم مامانش یا باباش بهش چی گفتن چیکارش کردن این کلا عوض شد یه آدم فوق العاده پنهون کار شده حتی نگاهمم نمیکنه با اینکه ما رابطمون باهاشون خوبه و یه سه چهارسالی هست ما رو دعوت نکردن خونشون با اینکه داییم هر هفته یک روز میاد خب کلا خیلی عوض شدن یهویی با اینکه ما باهاشون کاری نکردیم میخوام بگم بنظرم به این امید نباش هیچکس به اندازه خانواده برای آدم دل نمیسوزه و به فکر آدم نیست من الان با خواهر و برادرم دعوا زیاد میکنیم ولی خب کافیه یکیمون چیزیش بشه حتی یه مریضی ساده تا صبح برای هم بیدار میمونیم واقعا هیچی خانواده نمیشه هیچی

بستگی داره اونا چجوری باشن و رابطه شما باهاشون چجوری باشهمن الان خودم یه پسر دایی دارم خب خیلی بچگی ...

منم با داداشم خیلی رابطه خوبی داشتیم زمان مجردیمون. می‌گفتیم میخندیدیم، مراقب همدیگه بودیم. ولی بعد ازدواج، خواهر برادرها از هم فاصله میگیرن زیاد. و فکرشون فقط به زندگی خودشونه. الان سال به سال خونه همدیگه نمیریم. اولش خیلی تلاش کردم صمیمی بمونیم مثل قبل ولی نشد. زنش نذاشت اینجوری بشه. یه حس شبیه شکست عشقیه.

فرقی نداره، بچه منم تا وقتی خونه من باشن، صمیمی می مونن ولی بعد ازدواج از هم فاصله میگیرن. میخوام بگم تضمینی نیست بعد مرگم، بچه هام پشت هم باشن. ولی خب توی جمع ها یا توی فکرشون میدونن یکیو توی این دنیا دارن که از خون خودشونه

منم با داداشم خیلی رابطه خوبی داشتیم زمان مجردیمون. می‌گفتیم میخندیدیم، مراقب همدیگه بودیم. ولی بعد ...

منم داداشم مجرده ولی خب بچه اوله از من خیلی بزرگتره درگیر خودشه

بنظرم هیچی خواهر نمیشه من مامانم الان با برادراش راحت نیست همیشه آرزو داره کاش یه خواهر میداشت

خواهر واقعا خوبه همه جا پشت هم در میان بعد ازدواجم دیگه واقعا دست خودتونه مراقب باشین به یه شوهر بد ندین که نزاره حتی خواهرشو ببینه

که اینجور مردا کمن ولی خب متاسفانه هستن باید مراقب بود

منم داداشم مجرده ولی خب بچه اوله از من خیلی بزرگتره درگیر خودشهبنظرم هیچی خواهر نمیشه من مامانم الان ...

آره دقیقا خواهر خیییییلی خوبه. الان که گفتی، یادم اومد. خاله هام چقدر برای مامانم خوبن. من خودم خواهر ندارم و بخاطر همین هیچکسو ندارم باهاش حرف بزنم. با مامانم فقط حرف میزنم که اونم زیاد درکم نمیکنه بخاطر فاصله سنی. 

آره دقیقا خواهر خیییییلی خوبه. الان که گفتی، یادم اومد. خاله هام چقدر برای مامانم خوبن. من خودم خواه ...

الهی پس مثل مامان منی

واقعا مامانم همیشه حسرت میخوره مخصوصا الان که چندسالی شده مامانش فوت کرده 

ولی همیشه میگه خدا بهم خواهر نداده دو تا دختر داده واقعا خیلی وقتا با خواهر بزرگم درد و دل میکنه من و نمیخواد از این سن زیاد درگیر کنه

الهی پس مثل مامان منیواقعا مامانم همیشه حسرت میخوره مخصوصا الان که چندسالی شده مامانش فوت کرده ولی ه ...

مامانت چه فهمیدس گلم. خدا نگهش داره برات❤️

بگو حسرت نخور، هرکی یه قسمتی داره. خواهر یا برادر داشتن دست خود آدم نیست. الان از کجا معلوم من چندتا بچه بیارم و همشون پسر باشن 🙊

مامانت چه فهمیدس گلم. خدا نگهش داره برات❤️بگو حسرت نخور، هرکی یه قسمتی داره. خواهر یا برادر داشتن دس ...

یاد همسایه کناریمون افتادم سه تا پسر داره بعد میگفت دلم میخواد چهارمی دختر باشه

و چهارمی هم پسر شد😂 😂