2777
2789
عنوان

نمیتونم جلو اشکامو بگیرممم

519 بازدید | 40 پست

داشتم سر سفره به خواهرم میگفتم من چندساله دیگه برسم به فلان شغل تو سنت فلان میشه بعد مامان بابام گفتن ما که دیگه تا اون موقع نیستیم

از همون موقع گریه هم گرفته نمیتونم جلو اشکامو بگیرمم چرا منو با این همه اختلاف سنی زیاد و دیر به دنیا آوردن که حالا چندسال دیگه بگن ما نیستیمم

واسه کسی که از ارتفاع بترسه بالا اومدن یه اشتباه محضه  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خدا حفظشون کنه چقدر اختلاف سنی دارین مگه

مامانم هیچوقت دوست نداره کسی سنش رو جایی بگه واسه همین نمیگم ولی شما در نظر بگیر بالای 30 سال با مامانم اختلاف دارم

عزیزم هرچی میخاین تایپ کن،سمت ضریح برا امام رضا میخونم مشکل گشا بشی

خدا خیرت بدده دعا کن به هدفام برسم و کنار مامان بابام موفقیتمو جشن بگیرم 

چند سالتونه و تفاوت سنی با مامان؟

با مامانم بالای 30 اختلاف داریم

منو نمیخواستن خب کاملا تصادفی بوده البته اینو همیشه از سر شوخی  دو تایی با هم میگن نه اینکه بخوان منتی سرکوفتی چیزی بزارن من یواشکی شنیدم کلا به من هیچوقت نگفتن که حس بد نگیرم

ولی کاش نمیومدم خدا منو چرا فرستاد

با مامانم بالای 30 اختلاف داریممنو نمیخواستن خب کاملا تصادفی بوده البته اینو همیشه از سر شوخی دو تا ...

سلام عزیزم یعنی زیاده؟معمولیه واسه اکثریت همینقدر اختلاف سنی هست

دلیلی ندارد به تو فکر کنم ، تو ناخودآگاه در ذهن منـی...❤