2777
2789
عنوان

نمیتونم جلو اشکامو بگیرممم

| مشاهده متن کامل بحث + 514 بازدید | 40 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

با مامانم بالای 30 اختلاف داریممنو نمیخواستن خب کاملا تصادفی بوده البته اینو همیشه از سر شوخی دو تا ...

عزیزم دخترقشنگمو ۳۸ سالگی بدنیا آوردم الآنم دوسالشه 

آرزوی خوشبختی و موفقیتاشو دارم و امیدوارم تا سی چهل سالگیش باشیم بالا سرش ، شما هم از خدا بخواه این فرصت رو به شما بده کنارهم باشین و از وجود هم لذت ببرید . مطمینم با ایمان کامل ازش بخواید میشه.

مامان خودمم الان ۷۸ سالشونه و سرحال هم هستن خدارو شکر .

نگران نباش.ماچ بهتون

عزیزم دخترقشنگمو ۳۸ سالگی بدنیا آوردم الآنم دوسالشه آرزوی خوشبختی و موفقیتاشو دارم و امیدوارم تا سی ...

مرسی از پیام قشنگت انشاالله بهترین روزا رو با دخترتون بگذرونین

واسه کسی که از ارتفاع بترسه بالا اومدن یه اشتباه محضه  

الان دوستم با مامانش 16 سال اختلاف سنی داره

خب باشه عزیزم قرار نیست برای همه یکی باشه اما اختلاف سنی ۳۰ سال با پدر و مادر بنظرم ایده آل هم هست عمر دست خداست مگر هدفتون چی هست و چقدر زمانبر هست که رسیدن بهش انقدر این فکرها ناراحتتون کرده

دلیلی ندارد به تو فکر کنم ، تو ناخودآگاه در ذهن منـی...❤                                                                                                                                  

خب باشه عزیزم قرار نیست برای همه یکی باشه اما اختلاف سنی ۳۰ سال با پدر و مادر بنظرم ایده آل هم هست ع ...

پزشکی 7 سال که یه ور دو سال طرح 4 سال تخصص

مامانم آرزوشه یکی از بچه هاش دکتر باشه من بچه آخرم اون دوتای دیگه نتونستن

نمیخوام به حسرت این آرزو بزارمش حالا که من دارم تلاش میکنم یعنی میشه باشه مطبمو ببینه

خب باشه عزیزم قرار نیست برای همه یکی باشه اما اختلاف سنی ۳۰ سال با پدر و مادر بنظرم ایده آل هم هست ع ...

منظورم اینه رسیدن به هدفتون چقدر زمانبره که برای زمان زیادش اینطوری ناراحت هستین

پزشکی 7 سال که یه ور دو سال طرح 4 سال تخصصمامانم آرزوشه یکی از بچه هاش دکتر باشه من بچه آخرم اون دوت ...

عزیزم با پدر و مادرتون اختلاف سنی زیادی ندارین اینو مطمئن باشین و اینکه عمر دست خداست و اصلا به سن و سال نیست و براتون دعا میکنم ان شاءالله در کنار خانواده عزیزتون بهترینها براتون رقم بخوره الهی آمین🤲🌺

عزیزم با پدر و مادرتون اختلاف سنی زیادی ندارین اینو مطمئن باشین و اینکه عمر دست خداست و اصلا به سن و ...

مرسی از دعای خوبتون ایشالا بهترین ها هم برای شما رقم بخوره

تنها دلیلی که عجلللله دارم واسه بچه آوردن. همه میگن چرا عجله داری؟ نمیدونن من همین الانم اقدام کنم و ...

راستی عمر دست خداست. ممکنه من همین الان بمیرم. ممکنه 100سال عمر کنم.هیچی دست ما نیست گلم. 

تنها دلیلی که عجلللله دارم واسه بچه آوردن. همه میگن چرا عجله داری؟ نمیدونن من همین الانم اقدام کنم و ...

واقعا زود اقدام کنی خیلی خوبه با بچت رفیق میشی

من الان به شخصه خیلی چیزا رو نمیتونم به مامانم بگم حقم داره براش قفله ولی خب خداروشکر خواهرم پایه تره