2777
2789

من دخترم صرع داره یادگیریش توی درس بشدت ضعیفه دکترش گفت ولش کن اذیتش نکن بزار بره ورزشی چیزی

معلم خصوصی خواستم بگیرم گفت اول ببر تست هوش بگیر ، ببین اختلال یادگیری داره یا دیراموزه اگه دیرآموزه اصلا هزینه نکن 

میشه واسه دخترم دعا کنید بیماری صرع داره ،یادگیریش خیلی ضعیفه تکرار پایه زدم براش دعا کنید امسال موفق بشه🌹

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تست هوش خود روانشناس میگیره اسمشو بپرس سرچ کن

نوبت گرفتم ببرمش مطبش

میشه واسه دخترم دعا کنید بیماری صرع داره ،یادگیریش خیلی ضعیفه تکرار پایه زدم براش دعا کنید امسال موفق بشه🌹

مگه صرع روی یادگیری اثر میزاره؟

آره واسه دخترم از نوع جهش یافتس اینطور ک دکترش گفت .

سرچ کنید انلاین هست

تست هوش انلاین مث

تست هوش ریون کودکان (RCPM)

تست هوش کتل کودکان (فرم A)

تست جامع هوش، تمرکز، خلاقیت و استرس (IFCS)

انشالا که معجزه ای رخ بده و زودتر دل خانواده تون شاد بشه

راه خوشبختی تنها یک مسیر نیست

تو کجایی در گستره بی مرز این جهان ♫ تو کجایی ♫ من در دور دست ترین جای جهان ایستاده ام کنار تو