2777
2789
عنوان

کم شدن آب دور جنین در هفته دهم

361 بازدید | 56 پست

خانوما من هفته ده بارداری هستم

اول هفته نه سونو شدم همه چی اوکی بود

اما دکتر تو مطب سونو کرد گفت مایع دور جنین کمه و فقط مایعات بخور 

منم اصلا به خاطر تهوع و استفراغ شدید آب نمی‌خوردم 

کسی اینجوری بوده با مصرف مایعات اوکی بشه؟

من ماه سوم هستم خیلی نگرانم

اول با خوردن مایعات میگن رفع میشه نشد دارو میدن بازم نشد بستری میکنن سرم میزنن تا زیاد شه اب دورش استرس نداشته باش بدتره ک

زیبا ترین دلتنگی دلتنگ بودن برای توست و تلخ ترین آن دلتنگ ماندن برای تویی که می دانم دیگر ندارمت …

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

گفته مایعات زیاد بخور دو هفته بعد برو ان تی

شیرخشک بهت نداد؟ نمیدونم شیرخشک الن تجویز میکنن یان من تو هفته ۳۲ این اتفاق برام افتاد

زیبا ترین دلتنگی دلتنگ بودن برای توست و تلخ ترین آن دلتنگ ماندن برای تویی که می دانم دیگر ندارمت …
نه هیچی

بنظرم ی دکتر دیگ هم برو چرا هیچی نداده بهت باید حداقل حداقلش سرم میداد بهت

این دکتره خودش خیلی خوبهینی ممکنه اشتباه کرده باشه؟یا اینکه آب دورش زیاد کم نشده ؟

اگ دکتر خوبیه پس مشکل انچنان جدی نیس اب و ابمیوه بخور چایی هم خوبه 

چایی آب بدن رو نمیکشه؟

نه من موقعی ک عطش میگیرم چایی میخورم کاملا برطرف میشه عطش خودش نوعی کشیدن اب بدنه

نه من موقعی ک عطش میگیرم چایی میخورم کاملا برطرف میشه عطش خودش نوعی کشیدن اب بدنه

حالا من می‌دونی چطوره

الان کلا خشک و پوسته پوسته شده حتی کف سرم

و سیره دهنم خشکه 

بهم میگن چون بدن خودت کم آب شده آب دور جنین هم کم شده

حالا من می‌دونی چطورهالان کلا خشک و پوسته پوسته شده حتی کف سرمو سیره دهنم خشکه بهم میگن چون بدن خودت ...

منم پوستم ب شدت خشک شده بود اما احتمالش هست خودتو ببند ب مایعات اصلا سهل انگاری نکن پوست صورتتم خشکه مرتب ابرسان بزن تا لکه نبوفته