2777
2789
عنوان

لباس مجلسی عروسی مختلط

455 بازدید | 41 پست

عروسی دخترعمه شوهرمه، من محجبه‌م و لباس کوتاه و تنگ و باز اصلا نمیتونم بپوشم، یه لباس دارم ۴ و نیم سال پیش عروسی خواهر همین عروس پوشیدم و پوشیده‌س (دوخته بودم) بعد اونم باز لباس مجلسی خریدم ولی خب پوشیده نیستن، الان نمیدونم چیکار کنم؟ همونو بپوشم؟ من که خودم یادم نیست اونا لباس چی پوشیدن تو همون عروسی، یعنی اونا یادشونه؟

لباس مجلسی پوشیده هم پیدا کردنش سخته، نمیخوامم خیلی هزینه کنم چون اصلا نمیخوام برقصم

چیکار کنم به نظرتون؟

عکس اون لباسمم میفرستم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ن بابا یادشون نیس تازه یادشونم باشه من باشم همونو میپوشم مهم اینه خودم حس خوب دارم و برای چهارساعت نمیخام خودمو توخرج بندازم لباسی بخرم ک باز بره توکمد 

❤️خدای مهربونم شکرت بخاطراینکه منو خوشبختترین زن دنیا کردی مرسی ک برام معجزه کردی خدای قشنگم❤️خدای قشنگ‌م همه ی کسایی ک مشکل حل نشده دارن مشکلشونوحل کن😢❤️.                                                   تماشای تو در واقع تماشای بهشته🙂زمین بی تو جهنم برزخم بی تو چ زشته درواقع بدنت دستات خودش خانواده کشور و عشقه «❤️❤️»                                              هر عزیزی از فامیل واشنایان نسبتامحترم تایپک و پاسخ های منودید و منو شناخت ممنون میشم حتما زنگ‌بزنه ب همسرم بگه ک پشت سر قوم ظالمین غیبت کردم وحقیقتاروگفتم تا همسرم خیلی سریع قهوه ایش کنه 🙂من هرچیومینویسم راجب اطرافیانم نصفشوخودشوهرم جمله بندی میکنه 😂😂پس سرتون در باسن خودتون باشه ک سوژه ی بعدی شما نباشی 🙂. بعداز همه خوبیام جوابمو بابدی دادید پس هرچی شدم حقتونه☺️    ❤️

تو فیلما شاید باشی من خودم ترحیح میدم با لباس جدید برم خب اگه نمیخای برقصی لباس کوتاه باشه با ساپورت ...

اخه اینا قابل پیش بینی نیستن، ممکنه به زور مجبورت کنن برقصی که اونم من نمیرقصم ولی باید سرپا باشم

خیلی ام قشنگه همینو بپوش عزیزم فقط بده اتوشویی ی اتو قشنگ برات بزنه 

❤️خدای مهربونم شکرت بخاطراینکه منو خوشبختترین زن دنیا کردی مرسی ک برام معجزه کردی خدای قشنگم❤️خدای قشنگ‌م همه ی کسایی ک مشکل حل نشده دارن مشکلشونوحل کن😢❤️.                                                   تماشای تو در واقع تماشای بهشته🙂زمین بی تو جهنم برزخم بی تو چ زشته درواقع بدنت دستات خودش خانواده کشور و عشقه «❤️❤️»                                              هر عزیزی از فامیل واشنایان نسبتامحترم تایپک و پاسخ های منودید و منو شناخت ممنون میشم حتما زنگ‌بزنه ب همسرم بگه ک پشت سر قوم ظالمین غیبت کردم وحقیقتاروگفتم تا همسرم خیلی سریع قهوه ایش کنه 🙂من هرچیومینویسم راجب اطرافیانم نصفشوخودشوهرم جمله بندی میکنه 😂😂پس سرتون در باسن خودتون باشه ک سوژه ی بعدی شما نباشی 🙂. بعداز همه خوبیام جوابمو بابدی دادید پس هرچی شدم حقتونه☺️    ❤️

من باشم. همون لباس رو می پوشم.  اول اینکه عروسی اقوام دوره.  دوم اینکه من یادم نمیاد هیچیک از اقوام ۴ ونیم سال پیش چی پوشیدند.  سوم اینکه شما که نمی رقصی . نشستی و کسی به شما توجه نمی کنه.  پس راحت باش و اصلا بهش فکر نکن

من باشم. همون لباس رو می پوشم. اول اینکه عروسی اقوام دوره. دوم اینکه من یادم نمیاد هیچیک از اقوام ...

خودمم همین نظرو دارم ولی خواهرشوهرم ممکنه یادشون باشه