2777
2789
عنوان

دختری ک تو عقد قبلی

| مشاهده متن کامل بحث + 2970 بازدید | 102 پست
برای سطح ادب و فرهنگتون متاسفم امیدوارم اطرافیانتون از شرتون در امان باشن و خودتون آگاه بشید

شما اول گفتی با هر کسی باید مثل خودش صحبت کرد!!!!😐😐😐😐

من اون سوال رو پرسیدم تا در موردش بیشتر بدونم بتونم توی جلسات مشاوره ای که بودم راهنماییش کنم نمیدونم ایشون خیلی طفره میرن شما در جریان تاپیک ها نیستی 

.
هزار بار سوال پرسیدم ازش بدونم طفره رفت جواب ندادکلی هم نظر گذاشتن بی احترامی کردن بهم دوستان که زن ...

چیو پرسیدی؟ دارم میگم خاستگارم سنتیه اونیکه دوسش دارم باهاش رابطه نداشتم اونم خاستگارمع پدرم قبول نکرد چیو طفره رفتم دقيقا ؟ دنبال دعوای شما عزیزم

بودنت آرومم میکنه! دیدنت حالمو خوب میکنه، صدات برام بوی توت فرنگی میده، خندهات قشنگترین دلیل آرامشمه، لحظه هام کنارت معنی پیدا میکنن.. مرسی که توی زندگیم پیدا شدی بهترینم مرسی که گذاشتی قشنگترین لحظه هارو کنارت داشته باشم مرسی که هستی عزیزترینم(:️😘❤

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

اگه طرفین بخوان رابطه داشته باشن به خودشون مربوطه و ما اصلا کسی نیستیم که بخوایم بگیم عادی باشه یا ن ...

شما اصلا نفهمیدی من چی گفتم.میگمممممم اینکه طرف قبل ازدواج روابط نامشروع داشته باشه باکره نباشه بعد براش خاستگار بیاد اونم بهش بگه و اون خاستگارم براش مهم نباشه من دورو برم ندیدم.اینکه دو نفر باهم بودنو بعدم ازدواج کنن اونک من نمیگم اون عادیه

ن پنهان کاری ن اگر بگه پسش میزنه؟

بستگی به طرز فکر طرف داره خب بعضی پسرا دوست ندارن که با دختری که باکره نیست ازدواج کنن 

اما بدون اونی که واااقعا دوست داشته باشه اصلا براش مهم نیست که دختر باشی یا نباشی 

و تو کار بدی نکردی بخوای خجالت بکشی. 

شما اول گفتی با هر کسی باید مثل خودش صحبت کرد!!!!😐😐😐😐من اون سوال رو پرسیدم تا در موردش بیشتر بدو ...

چرا حرف مفت میزنی؟ تایپیکام چیه!؟ گفتم دوساله یکیو میخام یعنی بهش دادم؟ ذهنت خرابه عزیزم خودتو درمان کن

بودنت آرومم میکنه! دیدنت حالمو خوب میکنه، صدات برام بوی توت فرنگی میده، خندهات قشنگترین دلیل آرامشمه، لحظه هام کنارت معنی پیدا میکنن.. مرسی که توی زندگیم پیدا شدی بهترینم مرسی که گذاشتی قشنگترین لحظه هارو کنارت داشته باشم مرسی که هستی عزیزترینم(:️😘❤

چیو پرسیدی؟ دارم میگم خاستگارم سنتیه اونیکه دوسش دارم باهاش رابطه نداشتم اونم خاستگارمع پدرم قبول نک ...

من قبلی رو پرسیدم که صیغه بودین رابطه کامل ینی بکارت رو از دست دادی همین

از این جدیده نپرسیدم 

.
شما اول گفتی با هر کسی باید مثل خودش صحبت کرد!!!!😐😐😐😐من اون سوال رو پرسیدم تا در موردش بیشتر بدو ...

هنوزم امیدوارم آگاه بشید و علاوه بر اون سواد درست خوندن جملات رو پیدا کنید

🌸وقتی بهت گفتم《باشه عزیزم.》 ببین چقدر احمقی که ازت نا امید شدم.

من قبلی رو پرسیدم که صیغه بودین رابطه کامل ینی بکارت رو از دست دادی همیناز این جدیده نپرسیدم

بتو چه؟ اره صیغه بودم نامزدم بود نمیدونم ذهنیتت از نامزد چیه ولی ما محضزی صیغه بودیم ۶ سال قبل