2777
2789
عنوان

دختری ک تو عقد قبلی

| مشاهده متن کامل بحث + 2970 بازدید | 102 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

توی زبان انگلیسی کلمه که برای کسی که ازدواج کرده با کسی که مجرد هست فرق میکنه توی زبان ما هم طرف تا ...

عزیزم اون اسم های اشاره فرق میکن و بر حسب رابطه جنسی نیست شما حتی اگه رابطه هم داشته باشی تا زمانیکه مزدوج نباشی اسم اشاره اتون تغییر نمیکن 

🌸وقتی بهت گفتم《باشه عزیزم.》 ببین چقدر احمقی که ازت نا امید شدم.

الان دیگ دوست دختر دوست پسر باهم میخوابن باهمم ازدواج میکنن تقریبا حل شدس اینم که ازدواج کرده بودی د ...

اونا که شما میگی میدونن 

پنهان کاری فرق داره چند روز دیگه بهش انگ پنهان‌کاری و دروغ زده میشه 

انقدری که ترقوه ؛ رگ ؛ ته ریش ؛ سینه ؛ باسن ؛             چال لپ ؛ گودی کمر ؛                                               و بقیه پستی بلندی های بدنمون طرفدار داره،            عقاید و اخلاق و خط فکریمون طرفدار نداره!                  توعصر حاضر حتما باید یه چیزیت زده باشه بیرون       یارفته باشه تو                                                        تاشایسته بشی 
عزیزم من از گرگانم که شهر خیلی بزرگی نیست ولی حتی اینجا و شهر های اطرافش هم این عقاید قاجاری رو کنار ...

اومدم لایک کنم دیدم گفتی لایک نکن 😂

منم تعجب کردم از حرفش والا الان واقعا حل شدس این چیزا بین جوونا منم زیاد دیدم چند سال باهم بودن خوابیدن کنار هم بعد ازدواج کردن 

غیر اون رابطه توی دوستی تون اخلاقش خوبه محبتش ؟

اره عوض شده خوبه ولی چون خاطرات بد داشتم ازدواجم  یجورایی بهم تحمیل کرد اینجوری شد من فقط نیستم آشنایی بود فرار کردن از جریان پسزخالم ولی من تو دام انداخت تا بهش محبور شم ج مثبت بدم اینجوری شد که. دیگه از دنیا سیر شدم فک کن تحصیلات خوشگلی زیبایی تو بالاتر شوهرت باشه وقتی بهترین خواستگاران داشتی محبور باشی به همچین کسی راضی باشی من از کسایی بودم از اول طاهر برام مهم بود چون ب این آقا گفتم ازتون خوشم نیومد اخلاقتو سازگار نیست بدش اومد اینکار کرد من بذاره تو مجبوریت ازدواج تازه روستا من ی روستا خیلی خیلی تعصب آن 

عزیزم اون اسم های اشاره فرق میکن و بر حسب رابطه جنسی نیست شما حتی اگه رابطه هم داشته باشی تا زمانیکه ...

منظور من این بود هر زبانی ویژگی های داره که نباید اون ویژگی رو جنسیتی کرد 

حالا زن و دختر اینقدر ناراحتی نداره بعدم ربطی به قبل و بعد از 18 نداره 

انقدری که ترقوه ؛ رگ ؛ ته ریش ؛ سینه ؛ باسن ؛             چال لپ ؛ گودی کمر ؛                                               و بقیه پستی بلندی های بدنمون طرفدار داره،            عقاید و اخلاق و خط فکریمون طرفدار نداره!                  توعصر حاضر حتما باید یه چیزیت زده باشه بیرون       یارفته باشه تو                                                        تاشایسته بشی 
یعنی رابطه قبل ازدواج با دوس پس براتون عادیه؟

اگه طرفین بخوان رابطه داشته باشن به خودشون مربوطه و ما اصلا کسی نیستیم که بخوایم بگیم عادی باشه یا نه که تو تخت دیگران چی میگذره در حقیقت حتی تصور اون حد از بیشعوری برامون سخته هرچند بعضا افراد بیشعور هم اینجا پیدا میشن

اره عوض شده خوبه ولی چون خاطرات بد داشتم ازدواجم یجورایی بهم تحمیل کرد اینجوری شد من فقط نیستم آشنا ...

کاش میشد گذشته رو بریزی دور

اگه عوض شده بهم دیگه فرصت بدید 

ولی کارش خیلی نامردی بوده

اومدم لایک کنم دیدم گفتی لایک نکن 😂منم تعجب کردم از حرفش والا الان واقعا حل شدس این چیزا بین جوونا ...

🤣نی نی سایت همیشه آدم رو نا امید میکن از سطح آدم های جامعه