2777
2789
عنوان

دختری ک تو عقد قبلی

| مشاهده متن کامل بحث + 2970 بازدید | 102 پست
منظور من این بود هر زبانی ویژگی های داره که نباید اون ویژگی رو جنسیتی کرد حالا زن و دختر اینقدر نارا ...

اولا که مثال خوبی انتخاب نکردید و کاملا بی ربط یود

دوما اتفاقا با توجه به زن ستیزی پنهان توی اون جمله خیلی منشن کردن بازه زمانی مهم بود

🌸وقتی بهت گفتم《باشه عزیزم.》 ببین چقدر احمقی که ازت نا امید شدم.

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

اینکه رابطه کامل داشته یا نه 

اصلا به بی غیرتی مربوط نیس رابطه مشروع بوده نه غیرمشروع که 

ولی عقاید افراد متفاوته یکی میخواد یه دختر مجرد بگیره یکی براش مطلقه بودن مهم نیست اصلا

کاربر قدیمی هستم بخواطر به آدم عقده ای تعلیق شدم کورد زبانم و به زبانم افتخار میکنم❤️نظر مخالف داری با احترام ریپ بزن اگه عقده ای هستی ریپ نزن ممنون میشم 

اومدم لایک کنم دیدم گفتی لایک نکن 😂منم تعجب کردم از حرفش والا الان واقعا حل شدس این چیزا بین جوونا ...

عزیزم بله خیلیا چند سال باهم بودن بعد ازدواج کردن ولی اینکه طرف روابط متعدد قبل ازدواج داره و بیاد به خاستگارش بگه من قبلا رابطه داشتم باکره نیستم طرفم با خوشرویی بگه عیب نداره عادیه.من ندیدم حقیقتا

مزخرف خودتی درست صحبت کن مگه با تو حرف زدم!!!!++

برای سطح ادب و فرهنگتون متاسفم امیدوارم اطرافیانتون از شرتون در امان باشن و خودتون آگاه بشید

🌸وقتی بهت گفتم《باشه عزیزم.》 ببین چقدر احمقی که ازت نا امید شدم.

ما بکی از آشنایان همین شرایط دلشت تو عقد جدا شد بود و رابطه داشت به خود پسر گفت بود ولی پسر به خانوادش نگفت بود البته می‌دونستن از عقد برگشت ولی این قضیه باکرگی بین خودشون بود 

باکره هستی یا نهاگه هستی نگواگه نیستی بگو

هزار بار سوال پرسیدم ازش بدونم طفره رفت جواب نداد

کلی هم نظر گذاشتن بی احترامی کردن بهم دوستان که زن و دختر چه فرقی داره

چرا بعضیا نظرات کودکانه و غیر مشاوره ای میدن شاید واقعا میدونم که میپرسم!!!

.
ما بکی از آشنایان همین شرایط دلشت تو عقد جدا شد بود و رابطه داشت به خود پسر گفت بود ولی پسر به خانوا ...

ازدواج کردن؟

بودنت آرومم میکنه! دیدنت حالمو خوب میکنه، صدات برام بوی توت فرنگی میده، خندهات قشنگترین دلیل آرامشمه، لحظه هام کنارت معنی پیدا میکنن.. مرسی که توی زندگیم پیدا شدی بهترینم مرسی که گذاشتی قشنگترین لحظه هارو کنارت داشته باشم مرسی که هستی عزیزترینم(:️😘❤