اول اینو بگم که مادرم خیلی زن فداکاریه و جونشم واسه من میده ولی بد جوری بد دهنه و به شدت دست بزن داره...البته الان چون بزرگ شدم یه کم دست بزنش کمتر شده ولی وقتی بچه بودم به بد ترین شکل های ممکن کتکم میزد و همیشه وقتایی ک دیگه خیلی عصبانی میشد میرفت سیخ داغ میکرد میاورد تا نزدیک صورتم داد میزد بزنم؟؟؟؟ البته هیچوقت اینکارو نمیکرد فقط در حد تهدید بود ولی همون تهدیدشم هنوز ک هنوزه نمیتونم فراموش کنم...
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
دوست عزیز وقتی من توی قسمت تبادل نظر ،نظر میدم تا وقتی مخالف قوانین سایت نباشه کسی حق اعتراض نداره!!!چون اسمش تبادله نظره! من نظرم و میگم، چه بد ،چه غلط یا خوب و درست!!!من نمیتونم نظرمو طبق استانداردای تو بیان کنم و اگر فکر میکنی کامنت من صحیح نیست به راحتی میتونی جواب ندی یا گزارش بزنی...لازم به جنگ و جدل نیست
الان سر یه موضوعی از دی ماه با من قهر کرده و انقدر که من رفتم و خواستم آشتی کنم که بالاخره حاضر شد باهام حرف بزنه ولی هنوز ک هنوزه بعد گذشت 4 ماه هنوز باهام سرسنگینه و در حد سلام خدافظه...امروز بهم گفت من فقط با تو دکوری حرف میزنم فک نکن ازت خوشم میاد تو واسه من از بچه ی همسایه ام غریبه تری😢😢😢
همیشه افتخارش به اینه که همه ازم میترسن...اصلا وقتی صدای پاش میاد سمت اتاقم ناخودآگاه استرس میگیرم...میگم الانه که یه الم شنگه ی بزرگ راه بندازه...دیگه از دستش خسته شدم😢😢😢
خب دلیل این حرفش چیه؟ حتما دلیلی داره بی دلیل ک نمیشه این حرفو بزنه
از من خواست که برم دادگاه علیه بابام شهادت بدم ولی من هر کاری کردم ته دلم راضی نشد که برم علیه پدر خودم شهادت بدم...از اون روز باهام قهر کرد و به هر شکلی که شده هر روز یه جور آزارم میده...
پس با پدرت مشکل داره دراینصورت تحت فشارهای عصبیه قصدش آزار شما نیست
بله خب این روزا خیلی تحت فشاره ولی مشکل من مال 1 ماه دو ماه نیستش ک من یه عمره باهاش مشکل دارم...انقدر ازش کتک خوردم که الان صدای یه بشکنم میاد من دو متر از جام میپرم همه بهم میگن حالتات عصبی شده این روزا😢😢😢