2777
2789

دو کیلو 

تا ماه پنج اصلا اضافه نکردم ولی بعد اون اضافه وزنم شروع شد الان ماه آخرم ده کیلو اضافه کردم

فقط 2 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

هعی خدا                             

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دو کیلو تا ماه پنج اصلا اضافه نکردم ولی بعد اون اضافه وزنم شروع شد الان ماه آخرم ده کیلو اضافه کردم

منم تا ماه ۴ اضافه نکردم یهو اینطوری شدم ۷ کیلو اضافه کردم غیرعادیه نه؟ 

منم تا ماه ۴ اضافه نکردم یهو اینطوری شدم ۷ کیلو اضافه کردم غیرعادیه نه؟

سعی کن کنترل کنی خدایی نکرده دیابت بارداری نگیری الان من قبل بارداری 82 بودم الان شدم 91 دکترم میگه کنترل کن با اینکه هنوز ده کیلو هم نشده میگه زیاد اضافه کردی 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

هعی خدا                             

سعی کن کنترل کنی خدایی نکرده دیابت بارداری نگیری الان من قبل بارداری 82 بودم الان شدم 91 دکترم میگه ...

نمیدونم چم شده هیچی نمیخورم فقط تحرک ندارم 

فردا آزمایش قندخون دارم 

نمیدونم چم شده هیچی نمیخورم فقط تحرک ندارم فردا آزمایش قندخون دارم

منم اصلا اشتهام زیاد نشده الان امروز کلا یه کفگیر برنج خوردم و یکی دوتا دونات ولی نمیدونم چرا هی داره اضافه میشه 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

هعی خدا