2777
2789
یعنی چی الان مثل اون داری بهم تیکه میندازی؟!؟؟!؟میدونی دارم داغون میشم به این سایت کوفتی پناه آوردم� ...

نه ،چرا فکر کردی بهت تیکه انداختم 

واقعا گفتم ،وقتی قبول داری با گفتگو بیشتر مسائل حل میشه یعنی منطق داری 

متوجه نمیشم چرا همچین فکری کردی

‏من تو زندگی هیچکس دائمی نیستم اما بهترین آدم موقتیم که میتونی ببینی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همون غلط کردم افتادنم به زبان ساده اس دیگ اما خیلی غلط کرده مردک هربار میگ برو طلاق بگیر برو من له ش ...

ای بابا خدا کمکت کنه

لینک ناشناسم حتما حرفتونو بزنید👇                             https://daigo.ir/secret/81725252069               یاد گرفتم تنها باشم خوردم زمین خودم پاشم 💪💪💪💪من به آرزوهام قول رسیدن دادم و ناامید نمیشم چون خدارو دارم🤩😍هیچ چیز رو سخت نگیر چون برات سخت میشه هیچ چیز رو بد نبین چون بد میشه همیشه خوشبین باش ولی یادت نره تو بعضی جاها خوشبین بودن زیاد کار دستت میده هاا🤣🤣🤣

نه ،چرا فکر کردی بهت تیکه انداختم واقعا گفتم ،وقتی قبول داری با گفتگو بیشتر مسائل حل میشه یعنی منطق ...

چون حس حرف‌های همسرم گرفتم 

اما حرف زدن با این بشر فقط بمعنای اینه بیا هرچی میگی بگو و حق همیشه با توعه

چون حس حرف‌های همسرم گرفتم اما حرف زدن با این بشر فقط بمعنای اینه بیا هرچی میگی بگو و حق همیشه با تو ...

عزیزم ،

امیدوارم مشکلت هر چه زودتر حل بشه🌹

خب کمکم کن بگو چه کنمبگو

عزیزم من بی تجربه ام 

تا الان زندگی متاهلی رو‌تجربه نکردم نمیدونم چی باید بگم 

الان چیکار کنم

یه تیپ خفن بزن یه آرایش خفن کن خودش میاد آشتی 

یه میز شام قشنگی بچین شمع روشن کن بزار عاشقانه شه

موفق باشییی

لینک ناشناسم حتما حرفتونو بزنید👇                             https://daigo.ir/secret/81725252069               یاد گرفتم تنها باشم خوردم زمین خودم پاشم 💪💪💪💪من به آرزوهام قول رسیدن دادم و ناامید نمیشم چون خدارو دارم🤩😍هیچ چیز رو سخت نگیر چون برات سخت میشه هیچ چیز رو بد نبین چون بد میشه همیشه خوشبین باش ولی یادت نره تو بعضی جاها خوشبین بودن زیاد کار دستت میده هاا🤣🤣🤣

من چ غلطی بکنم !!

اولین باره هشت روز طول کشیده اکثرا کی پادرمیانی میکنه واسه آشتی؟اگه همیشه تو منتظر توعه نهار شام میذاری میاد میخوره یا بیرون میخوره؟

کاش بشه منم یه روز تاپیک بزنم مادر شدم باردارممممممممممممممممم 😍