2777
2789
نگامم نمیکنه ،دیگ بریدم از منت کشی و ..... بابا من با هزار امید باهاش ازدواج کردم نه اینکه مدام یک ب ...

منت نکش،خیلی محکم ومنطقی حرف بزن،بگو مگه زبون نداری وکلا خیلی جدی صحبت کن،جدی هم بگو یکبار دیگه اسم طلاق بیاری،باید وسیله هات جمع کنی وبری وتکلیفم مشخص کنی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره بخدا حل میش ولی به شرطی که همیشه یک نفر له نشه ،همیش یکی فکر نکنه همه چی تمومه و.... من بریدم دی ...

خودت که خیلی منطقی👌

‏من تو زندگی هیچکس دائمی نیستم اما بهترین آدم موقتیم که میتونی ببینی

از سرکار اومد یه دفعه بپر بغلش کن از پشت بوسش کن دیگه آشتی میکنه

همون غلط کردم افتادنم به زبان ساده اس دیگ 

اما خیلی غلط کرده 

مردک هربار میگ برو طلاق بگیر برو 

من له شدم تو این زندگی

نه ولی برای نداشتن امید اره

من بدترین روزارو گذروندم از ذهنم گذشته خودکشی ولی گفتم من میجنگم از این زندگی کوفتی جلو میزنم مشکلات یه جور حل شده زندگیم باز کنم میبینی چه سختی هایی کشیدم

کاش بشه منم یه روز تاپیک بزنم مادر شدم باردارممممممممممممممممم 😍

بگو من سر خونمم،ناراحتی،تو برو،بسلامت

من فقط گفتم از صبح تا شب تو این خونه دارم کار میکنم خونه منم هست اونم بلندتر سرم داد زد ببین زبونتم درازه و الانم هشت روزه باهم قهریم

چرا هیچ حرکتی نمیزنی اشتی کنید؟؟؟من اصلا تحمل ندارم قهر یا سرد بمونم حتی شوهرمم مقصر باشه بیشتر از ی ...

ببین حتی شده خودم بندازم زیر ماشین عمرا برم سراغش 

هربار بیشتر له شدم ،هر بار بیشتر خوردم کرده ،ولی بخدا منم خدایی دارم 

منت نکش،خیلی محکم ومنطقی حرف بزن،بگو مگه زبون نداری وکلا خیلی جدی صحبت کن،جدی هم بگو یکبار دیگه اسم ...

اون میگ هر بار به شوخی و جدی طلاق میگ ،من احمق نمیرم 

خاک تو سر من که نمیرم