2777
2789
عنوان

طلاق بگیرم یا نهبیاین دارم گریه میکنم بخدا

| مشاهده متن کامل بحث + 493 بازدید | 37 پست
چرا میموندی

من ادمیم ک کسی باهام مهربون باشه یا حداقل خوب رفتار کنه نمی‌گم بده حالا هزار هم بدی داشته باشه 

من بودم میموندم و ترکش میدادم و کمکش میکردم زندگیمون و بسازیم

ببین یه چی بهت میگم هیچوقت هیچوقت نزار توی درست کردن مشکلاتت کمکت کنن مخصوصا نی نی سایت ها

اینجا هیچکس نمیتونه کمکت کنه

برو از خدا کمک بگیر ن اینجا از مردم 

اینجا اگه یکی بهت بگه برو جدا شو و بری جدا بشی شاید بعداً پشیمون بشی

به حرف قلبت و منطقت گوش بده

ولی بازم خودت می‌دونی ببین میتونی درستش کنی یا ن

این زندگی خودته خودت هم درستش کنی

مرا هزار امید است و هر هزار تویی خدایا...♥️✨

من هیچوقت نتونستم به خانوادم تکیه کنم خب

برا همین همیشه خودم همچییو درست کردم روزایی رو گذروندم که خونوادم میدیدن من بدم میدیدن من حالم افتضاحه از کنارم رد میشدن همینجوری

یادمه یه مشکل داشتم با خونواده شوهرم به مامانم گفتم رفت باهاشون دعوا کرد کاری کرد که باهام بد بشن

بعدش اومد بهم گفت اینا همش تقصیر خودته

برا همین میگم خودت درستش کن هزار بقیه بهت بگم چیکار کنی

اونا باعث میشن تو احساس ناکافی بودن بکنی باعث میشن تو پشیمون بشی از زن بودنت

مرا هزار امید است و هر هزار تویی خدایا...♥️✨

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حتما جدا شو ، بچه نداری هیچ تعلق خاطری وجود نداره 

پروژه نیمه تمام قبول نکردی که صبر کنی درست بشه تازه بفهمی اخلاقاش به خاطر اعتیاد یا ذاتا اینجوریه 

عمر و احساس خودت رو براش نذار 

تو نمی‌فهمی، توروالد. من نه تنها یک همسر یا یک مادر نبودم، بلکه تنها یک عروسک بودم. تو مرا در خانه‌ات به بازی گرفتی، درست همان‌طور که من عروسک‌هایم را به بازی می‌گرفتم. حالا باید خودم را پیدا کنم. باید خودم را از نو بسازم. من باید به عنوان یک انسان زندگی کنم، نه یک عروسک

من مرد معتاد خیانت کار ندیدم وقتی اعتیاد پیدا میکنی همه چیت میشه اون مواده شربته قرصه هرچی اصلا جنس ...

چند تا از دوستام شوهراشون هم معتادن هم خیانتکار. شوهر خودم ولی از اعتیاد و حتی سیگارم متنفره ولی خیانتکاره. دوستم که شوهرش هم معتاده هم خائن میگه اعتیادش به من ضرری نمیرسونه چون معتاد شیکه شوعرم از این معتادای آویزون و داغون نیست، میگه خیانتشه که منو نابود کرده، هیچی مثل خیانت زنو نابود نمیکنه 

دیگ هر مردی گلم ی عیب و ایرادی داره همه ک کامل نیستند

♥️در کلاس درس خدا :اونی ک ناشکری میکنه :ردمیشه،اونی ک ناله میکنه :تجدید میشه،اونی ک صبر میکنه:قبول میشه،اونی ک شکر میکنه:شاگرد ممتاز میشه.♥️خدایا شکرت ♥️