2777
2789
عنوان

یکی تاپیک زده ما تو عروسی شام نمیدیم

| مشاهده متن کامل بحث + 1132 بازدید | 86 پست
عزیزم من بخوام عروسی بگیرم‌کلی هزینه کنم فامیلی‌ک سالی یبارم‌نمیبینم برای چی بیاد؟

خب بگو شام نمیدیم هزینه ها بالاست

نکه بگی شام بریزیم تو شکم فامیل واسه چی

توهین بنظرم

چه نکو طریق باشد/که خدا رفیق باشد❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب عزیزم وقتی جشن میگیریم فامیل میان هدیه میدن کمِ کم سه تومن پول میندازن این درسته بی شام از مراسمم ...

یعنی یه دون قندم نمیدن؟ 

چیکار میکنن از عصر تا اخر شب:/

زیبایی و اعتماد بنفس و مدافع حقوق زنان و موفقیت اگه آدم بود : شیما کاتوزیان🎀>>> هیترا و مخالفاش : پیک می ها، توسریخورا، و نرهای سست عنصر 

من تفاوتشو توضیح دادم یه جشن داریم که برای به صرف شیرینی و میوه ای یکی هم عروسی که یا فرداس یه هفته ...

اهان من با توجه به تاپیک اون خانم، اینطور برداشت کردم که همه ساعت ۴ میان مثلا، بعد یه عده ساعت ۷ میرن، بقیه میمونن برای شام

اینجور چیزها برمیگرده به سلیقه و سنت و فرهنگ، ولی نظر شخصی من اینه برای چنین جشنی بهتره بگی زحمت هدیه نکشین. هدیه بیشتر برای ولیمه عروسیه

عزیزم ما اکثرا شام نمیدن و برامون خیلی عادی هست شما مگه همه جای ایران رفتی عروسی

چه حرکت عجیبی شما کجا ایران هستین شام نمیدین ؟ ما جنوبی هستیم اصلا حرفش هم برامون قفله مهمان بیاد بدون غذا بره بیرون 

ماعربیم و اکثرررر عروسی هامون هزار نفر به بالان واکه پولدار باشن و عروسی سنگین نگیرن میگن خسیس اونیم که نداره معمولا بهش سخت نمی‌گیرن مثلاً شوهرم فقط یک عقد ساده تومحضر بعدشم اومدیم خونشون شام خوردیم تا چهار ماه بعد دستمو گرفت آورد خونس بدون هیچ جشن و مراسمی هیچکس چیزی نیست چون از روز خواستگاری گفت برنامه من همینه و البته عربا همه چیزشون با داماد عروس هیچ جهیزیه ای نمیبره مگه اینکه خانواده بخوان وکمکش کنن 

ولی تو عروسی ما لرهاتو عروسی‌های که رفتم همه شام میدنولی تو جشن هاشون به صرف شیرینی و میوه ایناست

تو عروسی چند دست غذا هست با شیرینی و میوه

تو حنابندون فقط شیرینی و میوه

زیبایی و اعتماد بنفس و مدافع حقوق زنان و موفقیت اگه آدم بود : شیما کاتوزیان🎀>>> هیترا و مخالفاش : پیک می ها، توسریخورا، و نرهای سست عنصر 

خب عزیزم وقتی جشن میگیریم فامیل میان هدیه میدن کمِ کم سه تومن پول میندازن این درسته بی شام از مراسمم ...

فامیلای ما اینطوری نیستن.

بخدا بابای من برای همه سکه و طلا برده