2777
2789
عنوان

یکی تاپیک زده ما تو عروسی شام نمیدیم

| مشاهده متن کامل بحث + 1131 بازدید | 86 پست
باز میگی برای جشن حالا با بدبختی هم که شده یه شام میده ...اما خیلی ستمه کسی که صاحب عزا باشه با همه ...

شهر ما رسم غذای عزا هم خیلی کم رنگ شده هر کسی نتونه یا نخواد،عصر تشییع و شب هم مسجد بعدش اکثریت به جزفامیل خیلی نزدیک میره خونه خودشون و کسی شام نمینونه 

میشه رسمها با کمی تدبیر و شجاعت تغییر داد 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ما هم رسم داریم هم واسه عقد هم عروسی و همه مراسمای دیگه قبل عروسی علاوه بر پذیرایی شامم میدیم و معمولا توی عروسیا دو مدل غذا میدیم 

🕳لطفا هر وقت دیدین کامنت گذاشتم بهم بگین برو درستو بخون!!     

ما کسی فوت کنه به خانواده اش پول میدیم

من خودم عزیز از دست دادم ...غصه اون یه طرف غصه اینکه شام و ناهار بذیم ملت ....حالا پولش به کنار ....اینکه تو اون وضعیت پذیرایی کنی...بفکر این باشی غذا خوب باشه ..گرم باشه سرد باشه ...چه می‌دونم هزارتا فکر دیگه ...واقعا ظلمه ....رفتن و سر زدن به صاحب عزا خوبه تسلا دله ...اما خب بخوای هی پذیرایی هم بکنی خیلی وحشتناک نهایت یه وای و خرما تمام

ولی تو عروسی ما لرهاتو عروسی‌های که رفتم همه شام میدنولی تو جشن هاشون به صرف شیرینی و میوه ایناست

تبریزم همینجوره من عروسیاشونو دیدم یه مراسم دارن شام میدن بعدش یکی هم دارن فقط به صرف شیرینی دعوت میکنن .

چه ربطی داره له خساست اکثر عروسیهای شهر ما شام نمیدن مینویسن به صرف شیرینی و شادی

اون تابيك فرق داشت كفت به بعضيا شام ميدن به بعضيا نه خب اين تبعيض زشته يا به همه شام بدن يا به هيجكسي ندن

گدا خودتی @niniyar‍ ب ایشون رسیدگی کنید

چی رو رسیدگی کنم؟ ایشون گفتن گدا شما هم گفتید خودتی خب چکار کنم الان که منو تگ کردید؟ هر دوتون رو لغو کنم یاد بگیرین احترام بذارید؟

برای حذف تاپیک اصلا تگ نکنید ، ساعت حذف تاپیک 10:30 الی 12 و 14 الی 15 شنبه دوشنبه چهارشنبه یک لینک ارسال نمایید خصوصی و برای حذف تگ نکنید تنها اکانت رسمی نی نی یار در نی نی سایت 

دیگه ۵ مدل غذا خیلی زیاده چه قدر پول خرج میکنن

خوب زیاد مهمون دعوت نمیکنن دیگه در حد ۳۰۰ ۴۰۰ نفر  عروسیامون سلف هست 

با این که تهران هستیم و تالار ها خیلی هزینه هاشون بالاست ولی عروسی جشن عقد و نامزدی تولد هر چی باشه بدون شام برامون قفله😑

من خود بلای خویشم از خود کجا گریزم!                                                                                                        ‌‌       🔴❌️درخواست دوستی قبول نمی کنم❌️🔴