2777
2789
عنوان

یکی تاپیک زده ما تو عروسی شام نمیدیم

| مشاهده متن کامل بحث + 1132 بازدید | 86 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خدا خیرت بده رسم شام و پذیرایی عروسی ازبین بره...وقتی ملت برای فوت بستگان 7روز دخل صاحب عزا درمیار ...

ما کسی فوت کنه به خانواده اش پول میدیم

چه نکو طریق باشد/که خدا رفیق باشد❤️

من اینجا حرفی از هدیه زدم؟؟؟کجای‌کامنتم‌نوشتم هدیه؟؟

خب عزیزم وقتی جشن میگیریم فامیل میان هدیه میدن کمِ کم سه تومن پول میندازن این درسته بی شام از مراسممون برن بیرون ؟اصلاً کار خوبی نیست و نشانه خساست هست

من خود بلای خویشم از خود کجا گریزم!                                                                                                        ‌‌       🔴❌️درخواست دوستی قبول نمی کنم❌️🔴                                                                                                                           

اینکه شام بدی یا ندی سلیقه‌ایه، ولی دو دسته کردن مهمون‌ها جالب نیست حقیقتااسی جان اونایی که میان جشن ...

من تفاوتشو توضیح دادم یه جشن داریم که برای به صرف شیرینی و میوه ای یکی هم عروسی که یا فرداس یه هفته یعد هر کسی عروسی دعوت نشده باشه کادوشو تو جشن میاره

عزیزم من بخوام عروسی بگیرم‌کلی هزینه کنم فامیلی‌ک سالی یبارم‌نمیبینم برای چی بیاد؟

خب کسیو دعوت نکن:/برو آتلیه عکس بگیر

زیبایی و اعتماد بنفس و مدافع حقوق زنان و موفقیت اگه آدم بود : شیما کاتوزیان🎀>>> هیترا و مخالفاش : پیک می ها، توسریخورا، و نرهای سست عنصر 

چه ربطی داره له خساست اکثر عروسیهای شهر ما شام نمیدن مینویسن به صرف شیرینی و شادی

دقیقا شهر ماهم اکثرا شامـنمیدن وعادی هم هست .ربطی به خساست هم نداره 

هر منطقه ای رسمی دارن .خوبه اونجاهایی که چند روزغذا میدن بگن بقیه خسبسن !!!ربطی نداره خب 

اون هم اشتباه هست.کلن رسم غذا دادن خیلی چرته

باز میگی برای جشن حالا با بدبختی هم که شده یه شام میده ...اما خیلی ستمه کسی که صاحب عزا باشه با همه درد سختی رنجی که از فوت عزیزش داره به فکر ناهار دادن شام دادن هم باشه 

ازدواج کنن عروسی نگیرن. یا عروسی کوچیک بگیرن. مساله اینجاس زرنگن میخوان ملت رو بکشن عروسی کادو جمع ک ...

شما زخم‌ خورده ای فکر‌کنم.

ببین پدر من عروسی تمام‌بچه های فامیل طلا و‌سکه داده .

قطعا همون فامیل توانایی جبران ندارن ماهم‌چشم‌داشتی نداریم

ربطی ب خساست ندارهدقشنگم.منم دوست ندارم هزینه کنم بریزم‌تو شکم فامیل

خب عزیزم در اون صورت بقیه هم خیلی کم تر از حالت عادی هدیه میدن

🕳لطفا هر وقت دیدین کامنت گذاشتم بهم بگین برو درستو بخون!!