الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
ببین همسرت شاید رفتارای بدم داشته باشه ولی قعطا وقتی داخل زندگی میشی چیزای میبینی که اون چیزای کوچیک به چشمت نمیاد اصلا سعی کن مقایسه نکنی هر وقتم به ذهنت اومد کافه ای رفتی یا روزای خوبی که باهاش داشتی رو یادت بیار
به نظرت اینکه الان خجالت میکشم طبیعیه؟ بعد از عقد برام راحت تر میشه درخواست کردن؟ چون شاغل نیستم و ف ...
مشکلی نیست عزیزم کم کم بعداز عقد مثلا بگو میخام با مامانم یا ابجیم برم بازار خواستم بهت خبر بدم اون دیگه خودش میگه پول واریز میکنم برات یا اگه گفت پول داری بگو دارم ولی بیشتر باشه بهتره با خنده کمکم عادت میکنین دوتایی نگران نباش عزیزم فقط کم خرج نباش و حتما سعی کن پس انداز هم کنی
میگه ندارم حتی داشته باشه ،بعدم هر ده روز یه بار پونصد یه تومن میزنه به حسابم تا دو سه تومن بشه بعدم جگمیگه پولارو چیکار کردی حالا واقعا این وسیله لازمته و ازین جور حرفا ،اصلا دوست ندارم ازش پول بگیرم خودم پول داشته باشم راحترم والا