2777
2789
عنوان

اگه همین الان به شوهرتون بگین ده تومن بزن چی کار میکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 1238 بازدید | 93 پست
آره تعارف که زیاد میکنه اصلا واسه خوراکی اینا خسیس نیستولی خب هنوز عقد نکردیم روم نمیشه ازش پول درخو ...

خوب خودت بهتر میدونی فعلا نگو بهش اصلا مشکلی نداره همسرت زیادی حساس شدی روی این قضیه

بنظرم نامزدت خسیس نیست همه نمیان کل زندگیشونو تعریف کنند یا تو نمیتونی کل زندگیه اونارو ببینی اصلا خ ...

متاسفانه خیلی ذهنم درگیر مقایسه شده🥲 میدونم کارم اشتباهه💔

ممنون عزیزم، ان شاءالله ❤️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

متاسفانه خیلی ذهنم درگیر مقایسه شده🥲 میدونم کارم اشتباهه💔ممنون عزیزم، ان شاءالله ❤️

ببین همسرت شاید رفتارای بدم داشته باشه ولی قعطا وقتی داخل زندگی میشی چیزای میبینی که اون چیزای کوچیک به چشمت نمیاد اصلا سعی کن مقایسه نکنی هر وقتم به ذهنت اومد کافه ای رفتی یا روزای خوبی که باهاش داشتی رو یادت بیار

ببین همسرت شاید رفتارای بدم داشته باشه ولی قعطا وقتی داخل زندگی میشی چیزای میبینی که اون چیزای کوچیک ...

آره مدام این چیزارو به خودم یادآوری میکنم. چون خودمم کامل نیستم ک، قطعا عیب هایی دارم.

آره مدام این چیزارو به خودم یادآوری میکنم. چون خودمم کامل نیستم ک، قطعا عیب هایی دارم.

احسنت به مرور برات عادی میشه الان چون تو مجازی فقط روزای خوبشو نشون میدن آدم تحت تاثیر قرار میگیره

به نظرت اینکه الان خجالت میکشم طبیعیه؟ بعد از عقد برام راحت تر میشه درخواست کردن؟ چون شاغل نیستم و ف ...

مشکلی نیست عزیزم کم کم بعداز عقد مثلا بگو میخام با مامانم یا ابجیم برم بازار خواستم بهت خبر بدم اون دیگه خودش میگه پول واریز میکنم برات یا اگه گفت پول داری بگو دارم ولی بیشتر باشه بهتره با خنده کمکم عادت میکنین دوتایی نگران نباش عزیزم فقط کم خرج نباش و حتما سعی کن پس انداز هم کنی  

میگه ندارم حتی داشته باشه ،بعدم هر ده روز یه بار پونصد یه تومن میزنه به حسابم تا دو سه تومن بشه بعدم جگمیگه پولارو چیکار کردی حالا واقعا این وسیله لازمته و ازین جور حرفا ،اصلا دوست ندارم ازش پول بگیرم  خودم پول داشته باشم راحترم والا