2777
2789
عنوان

راهکار بیهوشی

67 بازدید | 4 پست

سلام‌دوستان‌

من خانوادم بهم توجه نمیکنن مامان ندارم دور از بابام‌و‌نامادریم زندگی‌میکنم اونا دوسم ندارم پیش مادربزرگم زندگی میکنم 

اصلا ادم حسابم نمیکنه هیچکس بااینکه با کسی کاری ندارم مادربزرگم پیش نامزدم اومد فحشم داد بهم بی حیا و‌سلیطه گفت منم وقتی گریه میکنم درجا مریض میشم 

هرروزم شده این 

خسته شدم الان مریضم همه میان بهم دستور میدن براشون کلفتی کنم خسته شدم 

مادربزرگم‌مریضه همه منو مقصر جلوه میدن 

خود مادربزرگمم باهام اصلا حرف نمیرنه تنهای ننها همیشه تو‌اتاقم نه غذا میخورم نه هیچی 

شرایط عروسی‌کردنم نداریم الان 

خانوادم باعث شدن نامزدم ازم زده بشه وقتی رفتار خانوادمو میبینه اونم مثل قبل دوسم‌نداره به روش نمیاره ولی میدونم 

میخوام بیهوش بشم برای دوروز یا یه روز تا یکم بهم توجه کنن تا نداشتنمو خس کنن دست از کاراشون بکشن 

بنظرتون‌چنتا الپروزلام باعث بیهوشی میشه

لطفا راهنمایی کنیم

این راهش نیست.

سعی کن با ائمه اطهار دوست بشی.

نماز شب ،خوندن سوره واقعه در شبهای جمعه و..محبت میاره.

اگه دوست داری درسهای استاد شجاعی رو گوش کن.

خیلی آرومت میکنه عزیزم

راه نجات منحصر به امام زمان علیه السلام است. 

این راهش نیست.سعی کن با ائمه اطهار دوست بشی.نماز شب ،خوندن سوره واقعه در شبهای جمعه و..محبت میاره.اگ ...

همه این‌مدت همش به ائمه‌و خدا متوسل شدم وضعیت بهتر نشد دیگه بریدم حتی به یه مو هم بند‌ نیستم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همه این‌مدت همش به ائمه‌و خدا متوسل شدم وضعیت بهتر نشد دیگه بریدم حتی به یه مو هم بند‌ نیستم

حتما درسهای استاد شجاعی رو گوش کن.

خیلی عالیه.

منم به اصرار خواهرم گوش کردم.اما بعد واقعا ازش ممنون بودم.

این لینک کانالشونه در ایتا و تلگرام.

@ostad_shojae

راه نجات منحصر به امام زمان علیه السلام است.