2777
2789
عنوان

ازمادرشوهر و خواهرشوهرم ردفلگ دیدم

| مشاهده متن کامل بحث + 645 بازدید | 32 پست
مثلا چند شب پیش رفتیم خرید از محل کارش بهش کوپن خرید خوراکی و مواد غذایی داده بودن . ۱۱تومن برا خونش ...

ببین عزیزم بنظر من که همسرت خیلی خیلی وابسته مادرش و واقعا تو هرچی بگی هرکار بکنی مثل این آب درهاون میکوبی

اما یسری کارها میتونی بکنی تا وقتی مشاور میری که شرایطت بهتر بشه

مرز تعیین کن مثلا میری اونجا کسی تحویلت نمیگیره یا اخماشون توهم  یا همین قصیه زشت اینکه باتو سرسفره ننشستن

یبار ک از خونشون اومدی بدون لحن گله بلکه با حالت خبری بگو

چیزی شده فلانی جان؟حس میکنم بابات اینا انگار از چیزی ناراحت بودن؟

بعد اون میپرسه نه چطور مگه؟

بگو اخه سرسفره هیشکی نیومد انگار از چیزی ناراحت بودن بعد اون میگه نه میل نداشتن فلان 

بگو ولی من بعید میدونما شاید تو درجریان نیستی اخه مثلا ما نهمون یا مثلا تو بیای داداشم یا خواهرم تو اتاق باشن بابام دعوا میکنه میگه باید بیاین سرسفره  اینجوری از گلو مهمون چیزی پایین نمیره هرکی تو اتاقش!

بگو اتفاقا منم الان از گلوم چیزی پایین نرفت حس کردم ناراحتن کاش یروز دیگه میومدم!

اینطوری حرف تو حالت خبری دادی!

کسی مامانیه که ندام چشمش به گوش مادرش باشه در همه تصمیم ها مادرشو دخالت بده. برای هر کاری از مادرش ا ...

فهمیدم

ولی خب من چیکار کنم که به مامانش ثابت شه انتخابش درست بوده؟

❌با احترام درخواست دوستی پذیرفته نمی‌شود❌

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فهمیدمولی خب من چیکار کنم که به مامانش ثابت شه انتخابش درست بوده؟

عزیزم نیاز نیست خودتو به کسی ثابت کنی شما فقط احترام بذار وارد بحث هاشون نشو. در کارهای منزلشون کمک کن در حد کم مثل ظرف شستن و... . سعی کن همیشه مثل مهمان باشی تو خونشون تا احترامشون ادامه دار باشه. زیاد وارد جزئیات زندگیشون نشو. هرچی گفتن هم به خودت نگیر . زمان همه چی رو ثابت میکنه. 

بی نهایت به همسرت احترام بذار به ویژه جلو خانوادش. اصلا گله نکن فقط خودت صدمه میبینی. 

اینجا تاپیک های دختر گرانبها. گلبوته خانم .بانو آرتمیس رو حتما بخون.

تاریخ اولین سالروز تولد پسرمه. میشه برا سلامتیش صلوات بفرستید. ممنونم