من دقیقا هم تراز خودم توی منطقه یک...رتبه ش نصف من شد توی منطقه...۳ هم اینجور بود فقط با اختلاف خیلی ...
عجیبه چی بگم ولی خب من دیدم طرف 800تا ترازش از من کناره ولی رتبه اش 2هزار تا از من بهتر هس
میگفتن اخر شاهنامه خوبه ولی خب اونم دروغه خودمون گول نزنیم فرهاد به شیرینش نرسید لیلی به مجنون سهراب هم به گردافرید ته داستان های ایرانی غمناکه ما هم یه داستانیم فقط ای کاش سرنوشت متفاوتی داشته باشیم حال الان من حال جیران تو این موقع اس
عجیبه چی بگم ولی خب من دیدم طرف 800تا ترازش از من کناره ولی رتبه اش 2هزار تا از من بهتر هس
عزیزم به این نیست که اون توی منطقه خودش رتبه ش از تو بهتره...مثلا من توی منطقه دو پنج هزار بشم ..رشته قبولی من با رتبه حدود۲۵۰۰منطقه یک و سه تقریبا مثل هم هست...اینجوریه نه اینکه چون من ۵هزار اون۲۵۰۰..قطعا اون از من بهتره ..تهش توی رشته ای که میرن ..نزدیک هم میشن❤️
عزیزم به این نیست که اون توی منطقه خودش رتبه ش از تو بهتره...مثلا من توی منطقه دو پنج هزار بشم ..رشت ...
اره باشه فهمیدم
میگفتن اخر شاهنامه خوبه ولی خب اونم دروغه خودمون گول نزنیم فرهاد به شیرینش نرسید لیلی به مجنون سهراب هم به گردافرید ته داستان های ایرانی غمناکه ما هم یه داستانیم فقط ای کاش سرنوشت متفاوتی داشته باشیم حال الان من حال جیران تو این موقع اس