2777
2789
عنوان

تویی دوراهی سختیم 😭😭😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 509 بازدید | 51 پست
مست میکنه؟اگه نه رواتیه خب نصف صب چه حرفیفقط موقعی که مبری سرکار اینجور میکنه؟

ن اهل مست اینا نیست فقط روانیه  اکثر موقع ها اینحوری هرچه بهش میگم من باید خوب بخوابم فردا برم سرکار ولی گوش نمیکنه نصف شب با صدای بلند آه و ناله میکنه دیگه خواب نداریم

ن اهل مست اینا نیست فقط روانیه اکثر موقع ها اینحوری هرچه بهش میگم من باید خوب بخوابم فردا برم سرکار ...

نمیتونی چندماه تحمل کنی؟خب برای طلاق هم یهدپشتوانه ای پولی باید باسه

این چجور ادمیه میزاره بری بیرون کار کنی بعد گوشی برمیداری شک میکنه

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

بیرون محیط زنانه کار میکردم

اهان

روزای عادی هم بیدارت میکنه شبا؟عزیزم ررای طلاق باید یه بودجه ای داشته باشی که حداقل پول کرایت دربیاد

یکم تحمل کن اگه نظرت قطعا طلاقه تحمل کن برو بیرون کار کن حداقل۵ میلیونی داشته باش که دیگه به۵ میلیون هیچی نمیدن

اهانروزای عادی هم بیدارت میکنه شبا؟عزیزم ررای طلاق باید یه بودجه ای داشته باشی که حداقل پول کرایت در ...

بیرون کار میکردم حقوقش خیلی کم بود چون خرج خودم بچه ها نمیداد مجبور بودم خودم خرج میکردم نمیتونم پسنداز کنم

بیرون کار میکردم حقوقش خیلی کم بود چون خرج خودم بچه ها نمیداد مجبور بودم خودم خرج میکردم نمیتونم پسن ...

هعییی

یواشکی نمیتونی بری که بهت نگه خرج بده

الان میتونه خرج بده تو کار نمیکنی

یجورایی پولتو میگیره دبگه میگه خرج بده اره؟

ببخش ولی شوهرت یه مربضه یجورایی