میخوام جدا شم هیچ پشتوانه ای ندارم با دوتا بشه وبدون شغل برم تهران بخاطر کار اگه پیش شوهرم باشم بلای سرمون میاره شوهرم بی کار شکاک بی عقل توهمی روانی هیچی هم نداره فقط یه اخلاق گند داره که هیچ کسی نمیتونه یک روز تحملش کنه انگار بین زمین آسمان معلقم نمیدونم چکار کنم بنظرتون چکار کنم چرا هرچه از خدا التماس میکنم کمکم نمیکنه 😭😭
عزیزم صبحانه نهار شام، هرماه بهت سبد میدن بیمه تکمیلی حقوق بالا، بعد هرکجا که باشی اتوبوس میاد دم در خونت میبرتت، تو دیوار بزن شرکت صنعتی کرج میاد برات
مستاجرین ؟ شنبه برین دفاترقضایی سه تا دادخواست بزنین نفقه از دوران عقد واجرت المثل تون و نفقه بچه ها ،مهریه تون هم پنچاه سکه ،دادخواست تهدید و امنیت جانی نداشتن تون
کمک کردن از علاقه های فوق قلبیم هست هرکسی مشکل داشت احتیاج به کمک داشت بهم اطلاع بده بعدیادت نره تو زندگیت مجبور نیستی به هیچ کسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از وجدانت اینو هیچ وقت یادت نره در عالم هرکسی ممکنه مهر قلب داشته باشه ولی نه [وجدان] همه بندگان مقرب الهی هستیم مهم اینه ک خدا فراموشت نکنه وگرنه بقیه که میان و میرن انسانیت داشتن و معرفت وجدان آسوده و اراده ومهربونی سبک زندگی نجیب زاده هاست انگاری قرن ماروزگار مرگ انسانیت هست انسانیت گاهـی یک لبخندهس یک آرامش امنیت که محکم میگه نترس من هستم کمکت میکنم که به احساسات و روح یک انسان غمگینی آرامش هدیه میکنی چشم بهم بزنید عمرتون میگذره پس حواستون به تلف شدن روزها تون در آشفتگی ها باشین.
ول کن هارت پورت بیش نیستن ،انجام بده همینا ک گفتم اگ دیگ اذیتت تون داشت محاله
کمک کردن از علاقه های فوق قلبیم هست هرکسی مشکل داشت احتیاج به کمک داشت بهم اطلاع بده بعدیادت نره تو زندگیت مجبور نیستی به هیچ کسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از وجدانت اینو هیچ وقت یادت نره در عالم هرکسی ممکنه مهر قلب داشته باشه ولی نه [وجدان] همه بندگان مقرب الهی هستیم مهم اینه ک خدا فراموشت نکنه وگرنه بقیه که میان و میرن انسانیت داشتن و معرفت وجدان آسوده و اراده ومهربونی سبک زندگی نجیب زاده هاست انگاری قرن ماروزگار مرگ انسانیت هست انسانیت گاهـی یک لبخندهس یک آرامش امنیت که محکم میگه نترس من هستم کمکت میکنم که به احساسات و روح یک انسان غمگینی آرامش هدیه میکنی چشم بهم بزنید عمرتون میگذره پس حواستون به تلف شدن روزها تون در آشفتگی ها باشین.
اخه بچه هام میترسن یباراینقدر اذیت کرد بچه ام از ترس تاچند ماه قلب درد شدید گرفت اخه میخواست همونو ...
اقدام چون نداشتین اینجور بود،شما اقدام داشته باشین اذیت هم دیگه جرات نداره داشته باشه ،اقدامات کنید اگ بد شد تاپیک بزنید اسم منم ببرین