بلاک مصرف میکنه بعد کلن شهرمون نیاوردن اپتامیل بهش دادم چون ترکیبشون بهم نزدیکه بعد چن روزی دوباره داروخونه رفتم ک اپتامیل بگیرم دیدم نی فقط نان بعد امروز ک قوطی شیر بچه ام تموم شد رفتم داروخونه گفتم شیر نان نی فقط گیکوز چکار کنم دوستان
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم! 🌷 دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰 برای شفا و سلامتی پسرم دعا کنید لطفا سپاس❤️
من از چند تا دختر متخصص پرسیدم شیر عوض کردن چجوری روندش و اینا گفت شیرا فورمولاشون هیچ فرقی باهم ندارن فقط فرقشون اینکه به یه بچه این میسازه و به یکی دیگه نمیسازه
بعدشم بچت حساسیت نداره که
🟠🟡🔴📢کامنت من ، نظر من برای استارتره ،باهام مخالفی ریپلای نکن چون اینجا کسیو ندیدم با حرفای یکی دیگه متحول شده باشه 📢🟠🟡🔵
سایتو بزن برو قسمت کمبود دارویی ، اون پایین نوشته بخش کمبود شیر خشک بعد اسم شیرخشکو فارسی مینویسی ، بعد مدل ایرانیشو انتخاب میکنی ، بعد مختصاتتو تو نقشه پیدا میکنی خونتونو تایید میزنی ، یکم وایمیسی داروخانه هایی که اون شیرو دارن با ادرسش برات میاره خیلی خوبه ، من فکر میکردم الکیه ولی درستو دقیقه ، برو قشنگ ف تا ۴ تا بخر بزار خونه