2777
2789
عنوان

کمبود شیر خشک 😭

| مشاهده متن کامل بحث + 283 بازدید | 24 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نان دیگه هم نی فقط امروز گلیگوز گرفتم میترسم چیزی برا بچم بشه

اسهال میفته من اشتباهی یبار عوض کردم با دوبار شیر دادن بچم اسهال شد یماه الان درست شده ، فقط اپتکمیل بهش میخوره و ببلاک 

نبخدا من اهوازیم سیاست شهرمون متاسفانه اینجوریه حت شهر پایین گشتیم نبود بزور پیدا می‌کنی

اگه فامیل تهران داری بگو برات بخرن تهران هر سری ۴ تا رو میدن 

با پست ویژه بفرستن 

پست ویژه تو ۲۴ ساعت دستت میرسه 

🟠🟡🔴📢کامنت من ، نظر من برای استارتره ،باهام مخالفی ریپلای نکن چون اینجا کسیو ندیدم با حرفای یکی دیگه متحول شده باشه   📢🟠🟡🔵

گیگوز بهتره 

چهار رو‌ پر کرد غذا کمکی رو شروع کن 

من از یک سالگی پسرم دیگه شیر میدادم 

شیر بطری میهن و ماجان 

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰 برای شفا و سلامتی پسرم دعا کنید لطفا سپاس❤️

دوستان تغییر هر سری شیر برا بچم ضرر داره

من از چند تا دختر متخصص پرسیدم شیر عوض کردن چجوری روندش و اینا گفت شیرا فورمولاشون  هیچ فرقی باهم ندارن فقط فرقشون اینکه به یه بچه این میسازه و به یکی دیگه نمیسازه 

بعدشم بچت حساسیت نداره که 

🟠🟡🔴📢کامنت من ، نظر من برای استارتره ،باهام مخالفی ریپلای نکن چون اینجا کسیو ندیدم با حرفای یکی دیگه متحول شده باشه   📢🟠🟡🔵

یه روزه تمام میکنن ما 6تا می‌گریم هر داروخونه فقط یه دونه میده

عزیزم داروخانه یه شماره ای داره ک میزنید یا خودشون میزنند و نزدیکترین جایی ک اون شیرخشک رو داره بهتون اعلام میکنه 

کاربری سال نودوهفتم ب چوخ رفت😊روحش شاد.. سرشارم از مشکل.. اینقد مشکلات وحشتناکی دارم ک خودمم میترسم بهشون فکر کنم. دوس داشتی برام دعا کن🙏🏻🌺
گیگوز بهتره چهار رو‌ پر کرد غذا کمکی رو شروع کن من از یک سالگی پسرم دیگه شیر میدادم شیر بطری میهن و ...

نباید تا دو سالگی شیر دیگ بده خیلی ضرر داره برای معده بچه سنگین

همین چیزا رعایت نیکش در آینده هزار جور مشکل معده پیدا میشه میگن چرا اینجور شده نصف کردم الان از سوزش معده مشکل معده ترش کردن تو عذابن 

ریشش از همینجاس

خیلی ممنونم

سایتو بزن برو قسمت کمبود دارویی ، اون پایین نوشته بخش کمبود شیر خشک بعد اسم شیرخشکو فارسی مینویسی ، بعد مدل ایرانیشو انتخاب میکنی ، بعد مختصاتتو تو نقشه پیدا میکنی خونتونو تایید میزنی ، یکم وایمیسی داروخانه هایی که اون شیرو دارن با ادرسش برات میاره خیلی خوبه ، من فکر میکردم الکیه ولی درستو دقیقه ، برو قشنگ ف تا ۴ تا بخر بزار خونه