2777
2789
تابستون حالم خیلی بد بود یکیش اینو بهم گفت یکی دیگش گف جا نداریم در حالی ک الکی میگفت من اول خرداد ر ...

نه عزیزم ناراحت نباش بعضیا شعور ندارند.

من خودم رفتم دخترمو ثبت نام کنم، دخترم تا ۷ سالگی دو زبانه بود ولی انگلیسیش خیلی میچربید، هر سوالی اون خانم میکرد دخترم انگلیسی جواب میداد اخر بار هم با اینکه ازمون خوب بود، گفتند نه دخترت دو زبانس، البته من در نبود دخترم از خجالتشون دراومدم.

میدونی چی میخواند؟ پوووول، دردشون همینه.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مگه هنوزم تکرار پایه هست؟ شهریور امتحان نگرفتن ازش؟ اسی کاش دخترتو جای دیگه ثبت نام میکردی طفلی اگه ...

دخترم صرع داره.  نه میتونس بخونه نه بنویسه نذاشتم بره دوم ، معلمو مدیرش خیلی اصرار گردن بزارم بره دوم 

گذاشتمش شیفت ثابت عصر بچع های پارسالو اصلا نمیبینه

میشه واسه دخترم دعا کنید بیماری صرع داره ،یادگیریش خیلی ضعیفه تکرار پایه زدم براش دعا کنید امسال موفق بشه🌹

چطور شد دو زبانه؟

من از ۳ ماهگی فقط و فقط توی خونه کارتون با زبان انکلیسی می ذاستم، خودم باهاش انگلیسی حرف میزدم. 

تا ۷ سالگی خیلیییی کم کارتون فارسی زبان میدید همش انگلیسی.

فقط کارتون الکی نذارید من رفتم انتشارات جنگل بهشون گفتم خودشون بهم پیشنهاد دادند

نه عزیزم ناراحت نباش بعضیا شعور ندارند.من خودم رفتم دخترمو ثبت نام کنم، دخترم تا ۷ سالگی دو زبانه بو ...

یکی از آشناهامون دخترشو از یه فاز دیگه آورده همین مدرسه ایی که ما توی طرحش بودیم و قبولم نکردن

گفتم چطور قبولتون کرده گفت پول دادیم قبولمون کرد

میشه واسه دخترم دعا کنید بیماری صرع داره ،یادگیریش خیلی ضعیفه تکرار پایه زدم براش دعا کنید امسال موفق بشه🌹

اسی جان حتما براش لباس فرم بگیر که متفاوت نباشهصرع دخترت باعث شده تکرار پایه بخوره؟؟😢😢

اره یادگیریش ضعیفه

میرفتی آموزش و پرورش مجبورشون میکردی قبول کنن

اره اطرافیان گفتن برو نامه بگیر از اداره 

ولی ترسیدم بهش بی توجهی کنن چون کلاسا هم شلوغ بودن  بودن ، پارسال  تعداد همکلاسی های دخترم ۲۰ نفر بودن معلم به دخترمن زیاد توجهی نمیکرد

حالا خدا قوت میگم بهت خدا ب دلت نگاه کنه و معجزه بفرسته برات از هچی محروم نکن بزار بره چ اشکالی داره ...

اوایل یه کم برام سخت بود این موضوع 

اما به خودم گفتم که آینده ی دخترم مهمتره از حرف دیگران

یکی از آشناهامون دخترشو از یه فاز دیگه آورده همین مدرسه ایی که ما توی طرحش بودیم و قبولم نکردنگفتم چ ...

بله عزیزم اونا هم از شما پول میخواستند، اگه رفتید مدرسه ای برای ثبت نام و بچه تون را ثبت نام نکردند یا یه چیزی به بچت بستند بدون تنها نیستی و این موضوع ربطی به شما و دخترت نداره، اونا از همه پول میخواند

یکی از آشناهامون دخترشو از یه فاز دیگه آورده همین مدرسه ایی که ما توی طرحش بودیم و قبولم نکردنگفتم چ ...

بله عزیزم اونا هم از شما پول میخواستند، اگه رفتید مدرسه ای برای ثبت نام و بچه تون را ثبت نام نکردند یا یه چیزی به بچت بستند بدون تنها نیستی و این موضوع ربطی به شما و دخترت نداره، اونا از همه پول میخواند