2777
2789

هزینه فرم خیلی زیاد نیست بگیر خودتو اذیت نکن

اگه دوست داشتی تایپیک عمل لاپراتومی بخون شاید به دردت خورد 😎خدا جونم مرسی یه دختر  ناز ویه پسر جیگر بهم دادی باباشونو نگم دیگه خودت می دونی 😄😄😄😄 😍😍😍لطفا مواظب خانواده چهار نفره ما باش 😍😍😍 😍😍من یک دختر یک همسر  یک مادرهستم   به وجود خودم افتخار می کنم 😋   من یک خانه دارم یک خانه داره شاغل عاشق کارای هنریم کارم بافته بافت عروسک  لباس وشال وکلاه☺ برا سرانجام رسیدن کارم خیلی تلاش کردم 💪کلمه نمی تونم در فرهنگ لغات زندگی من وجود نداره😎 کاری نیست که نتونم انجام بدم من یک زن هستم 😊😊😊😊خدایی سوال کردی جواب می دیم ریپلای نمی کنی یه لایک بکن 

اگر از نظر اقتصادی بهت فشار نیاد آره بخر بگذار همه چی براش شروع جدید بشه

فشار که میاد چون دوتا بچه مدرسه ایی دارم 

ولی میگیرم براش چون دوس ندارم کسی بفهمه تکرار پایه شده

میشه واسه دخترم دعا کنید بیماری صرع داره ،یادگیریش خیلی ضعیفه تکرار پایه زدم براش دعا کنید امسال موفق بشه🌹

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب مدرسشو عوض میکردی طفلک.بنظرم لباس بگیر براش

دولتی رفتم قبولش نکردن چون بیماری صرع داره ، گفتن دانش اموز ضعیف نمیخوایم خیلی دلم شکست 

غیرانتفاعی دیگه اگه میخاستم ببرم هزینه ی سرویسم بود 

گذاشتمش مدرسع ی خودش ولی شیفت ثابت عصر کسی نمیبنتش دیگه

میشه واسه دخترم دعا کنید بیماری صرع داره ،یادگیریش خیلی ضعیفه تکرار پایه زدم براش دعا کنید امسال موفق بشه🌹

دولتی رفتم قبولش نکردن چون بیماری صرع داره ، گفتن دانش اموز ضعیف نمیخوایم خیلی دلم شکست غیرانتفاعی د ...

میرفتی آموزش و پرورش مجبورشون میکردی قبول کنن

* لطفا ریپلای نزنید *عزیزان منظورم از گشتن زمان هایی مثل امتحان هست که با دست سر تا پا هارو میگردن. اگر توضیحم کامل نیست میتونید ادامه تاپیکو بخونید و متوجه منظورم بشید😐ممنون

فشار که میاد چون دوتا بچه مدرسه ایی دارم ولی میگیرم براش چون دوس ندارم کسی بفهمه تکرار پایه شده

درک می کنم

الهی امسال پر از اتفاقات خوب باشه و یه روزی در آینده  با دخترت حرف این روزها رو بزنی و با هم بخندید 

ای پرچمت ما را کفن، وطن!🇵🇸❤️🇮🇷

دولتی رفتم قبولش نکردن چون بیماری صرع داره ، گفتن دانش اموز ضعیف نمیخوایم خیلی دلم شکست غیرانتفاعی د ...

دولتی از کی تا حالا دانش اموز ضعیف قبول نمیکنه؟ حالا نه همه ی دانش اموزای دولتی استعداد درخشانند. 

اول اینکه جیگر طلای شما بچس بگیر براش هر چند ک تکرار بخوره ب خاطر این مورد از همه چی محرومش نکن کاش ...

خیلی تلاش کردم مدرسشو عوض کنم اما قبولش نکردن 

غیرانتفاعی دیگه هم اگه میخواستم بزارمش هزینه ی سرویس هم بود 

مدرسه ی خودش نزدیکه پیاده میریم ، گذاشتمش عصر که کسیو نبینه از پارسالیا 

امروز توی فکراین بودم که واسه اردو و سینما نزارم بره چون بقیه ی بچه ها رو میبینه 

خیلی تلاش کردم مدرسشو عوض کنم اما قبولش نکردن غیرانتفاعی دیگه هم اگه میخواستم بزارمش هزینه ی سرویس ه ...

نه اصلا خودتو حساس نشون نده. بذار اردوهاش را بده

فقط برای دخترت دلیل خوبی بیار و خودتو ناراحت نشون نده

دولتی از کی تا حالا دانش اموز ضعیف قبول نمیکنه؟ حالا نه همه ی دانش اموزای دولتی استعداد درخشانند.

تابستون حالم خیلی بد بود 

یکیش اینو بهم گفت 

یکی دیگش گف جا نداریم در حالی ک الکی میگفت من اول خرداد رفته بودم واسه ثبت نام ک فقط اسم بنویسه 

همین ک میفهمیدن تکرار پایس ، بهانه میاوردن ک ردم کنن

من پسرم دولتی میره مدرسه هم از اوضاع درسی بچه ها باخبرم هم تعدادشون

خیلی تلاش کردم مدرسشو عوض کنم اما قبولش نکردن غیرانتفاعی دیگه هم اگه میخواستم بزارمش هزینه ی سرویس ه ...

حالا 

خدا قوت میگم بهت خدا ب دلت نگاه کنه و معجزه بفرسته برات 

از هچی محروم نکن بزار بره چ اشکالی داره خب ببینه هر کیم تیکه انداخت بزن ت دهنش😑😁

درک می کنمالهی امسال پر از اتفاقات خوب باشه و یه روزی در آینده با دخترت حرف این روزها رو بزنی و با ...

ممنون 

خیلی دلم میخواد خوب بشه یادگیریش هم مثل بقیه ی بچه ها بشه  😭