2777
2789
عنوان

من بدون حجاب نماز میخوندم

| مشاهده متن کامل بحث + 910 بازدید | 70 پست

عزیزم یک دور رساله توضیح المسائل رو بردار بخون هرانسانی باید احکام مورد نیازشو بلدباشه هرچیشم نفهمیدی زنگ بزن مرکز پاسخگویی به سوالات دینی کارشناس خانم دارن ازشون بپرس حتمایادبگیر تا اعمالت اشتباه نشن 

خدا ما را هدایت می کند خدا بر امر خود غالب است خدا امر خود را به انجام می رساند خدا نور خود را کامل می کند دست خدا بالاتر از همه دست هاست خدا تنها قدرت کل هستی است رب من خداست مالک و صاحب اختیار من خداست 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بله عزیزم باید کامل پوشیده باشه موهات حتی نیم استینم نباید باشید ساق پاهاتون لخت نباشه حالا نیم استی ...

دستام موقع سجده بیرون بودن آخه

گویند که خدا همیشه با ماست ،ای غم نکند خدا تو باشی!🖤               خسته ام ، پشتِ سرم آب نریزید که من                                غسل میّت شده ام بس که دلم جان داده💔🥀

فقط گردی صورت باید معلوم باشه با مچ دست 

انگشتان پا هم بین مراجع نظراتشون متفاوته

آخر شبِ سردِ ما سحر میگردد،مهدی"عج الله"به میان شیعیان برمیگردد✨✨✨اللهم عجل لولیک الفرج ✨✨✨ مدد ز غیر تو ننگ است ،یا اباصالح مددی🍃🍃              لطفا امضامو کپی نکنید🌹.                                      درخواست دوستی نمی پذیرم🌺              

خب چادر داشتی دیگه مگه جایی بیرون بود از چادر؟

موقع سجده دستام کامل بیرون میذاشتم 

گویند که خدا همیشه با ماست ،ای غم نکند خدا تو باشی!🖤               خسته ام ، پشتِ سرم آب نریزید که من                                غسل میّت شده ام بس که دلم جان داده💔🥀

متوجه منظورتون نمیشم 

خب زیر چادر که بدن پیدا نیست 

من جلو بسته است 

نه موهام پیداس نه دست و.. 

منم تاپ میپوشم 

چادر و باید درست بپوشی 

پریشان خاطران آواره در صحرای گیسویت 💖هزاران شب خراب افتاده در کنج سر مویت 💖من از سمت سپاه عشقبازان آمدم سویت 💖که بنویسم خجالت میکشد ماه از گل رویت❤🤍💚🇮🇷که از چشم بداندیشان خدایت در امان دارد🇮🇷💚🤍❤ تو💍❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تاابد

وقتی چادرو می‌پوشین باید پوشیده باشهبعد پوشیدنش باز هم بدنتون پیدا بود یا سایه اش؟

موقع سجده دستام کامل بیرون بودن یا موهام پیدا بودن