2777
2789
عنوان

من بدون حجاب نماز میخوندم

| مشاهده متن کامل بحث + 910 بازدید | 70 پست
کف دست و اینا اوکیه مچ و اینا نباید معلوم بشن

من تا آرنج دستام بیرون میومدن 😑

گویند که خدا همیشه با ماست ،ای غم نکند خدا تو باشی!🖤               خسته ام ، پشتِ سرم آب نریزید که من                                غسل میّت شده ام بس که دلم جان داده💔🥀

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پس خداروشکر 🤦‍♀️🤣 میشه بگین دستاتونو موقع سجده زیر چادر میذارین یا نه؟

بله گل خوشگلم 

اگر چادر عادی میپوشی جلوشو گره بزن و موقع سجده حواست باشه یا چادری بخر که بستس و دست داره اینجور هیچی هم تنت نباشه مشکلی نداره چون پوشیدس 

ولی تا الا ایراد نداره چون اطلاع نداشته ولی اگر ازبه بعد اینجوری باشه باطله چون میدونی

اصلا درخواست ندین دیگه قبول نمیکنم❌الله💜زائری بارانی ام، آقـا بـه دادم مـی رسی؟!بی پناهم، خسته ام، تنها؛ به دادم می رسی؟!❤️‍🩹یاحسین یاشریفه خاتون یارباب یاام البنین یجایِ‌متن‌دیدم‌كِ‌خیلی‌قشنگ‌بودنوشته‌بود:بعضی‌هامعتقدن‌وقتی‌دوگوش‌انسان‌ روکنارهم قرار‹ بدیم‌شکل‌قلب‌ایجادمیشه ›وکلمه‌قلب‌به‌انگلیسی‌میشه: ‹ Heart ›كِ‌‌در وسطش‌کلمه‌گوش‹ Ear › وجودداره :) . .و میگن :♡برای‌تصاحب‌قلب‌کسی‌ابتدابایدیاد‌بگیریدبهش‌گوش‌بدید . .💙′🔓′! ›♥️برچهره ی دلربای مهدی صلوات♥️یدونه صلوات مهمونم میکنی مهربونم💗«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»خُدا بخواهد غیرممکن هم ممکن میشود.سنم درسته

اگه پیشم بودی می‌دیدی چطوری وقتی میخوام رکوع و سجده کنم چادروهم با دو دست میگیرم که معلوم نباشه

کاش با رسم شکل توضیح میدادی😂

گویند که خدا همیشه با ماست ،ای غم نکند خدا تو باشی!🖤               خسته ام ، پشتِ سرم آب نریزید که من                                غسل میّت شده ام بس که دلم جان داده💔🥀

بستگی داره عزیزم ..من خودم با  تاپ ،شلوارک نماز می خونم  ولی چادرم از زیر چونه گره میزنم که پوشیده میشه جلوش ،خواهرم یکی از چادراش و کلا جلوش و دوخته،میتونی اینکارم بکنی  ..فقط چادرت نباید نازک باشه وگرنه اشکال نداره ...حالا جالبه ما انگار فقط خدا نامحرمه برامون میخوایم همه جامون بپوشونیم عوضش بیرون همه محرمن ...خدا ببخشتمون😕

به من بگو بریم قدم بزنیم تو بارون🌧 چای بخوریم ،بخندیم 💑 دراز بکشیم زیر بارون🌨 من آدمِ این طبیعتم 🌲🌳☘🍀

بله گل خوشگلم اگر چادر عادی میپوشی جلوشو گره بزن و موقع سجده حواست باشه یا چادری بخر که بستس و دست د ...

مرسیی عزیزم💛

اگه با همون چادر حجابت رعایت میشه بدنت دیده نمیشه اوکیه دیگه بعضیا چادر نازک میپوشن خب اونا باید زیر ...

خیلی ممنونم عزیزم از راهنمایت 💟💟💟

اینو یادتون نره 🤌                                                    با دوستی که با دشمنتون دوسته .دوری کنید از سم مار هم مهلک تره 🧨 👌                                                                                       💟 💍 💟   

الان جانشینان حضرت محمد اینجا میخورنت

جانشین پیامبر فقط و فقط امام علی (ع) بودن و بس 

که الان اینجا نیستن.... 

اگر برای خودتون احترام می‌پسندید 

لطفا قبل حرف زدن ادب و احترام رو رعایت کنید 

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕

اونا که خوندی تموم شده ولی از این به بعد با حجاب بخون ولی وسواسی نباش که ای چک کنی 

حجاب توی نماز به خاطر حرمت نماز هست وگرنه که خدا خودش ما رو آفریده چرا باید موقع نماز خوندن حجاب کنیم  

فقط به خاطر ارزش نماز هست